Zaujímavá investícia – na predaj 2 rodinné domy Spiegelsaal, Trnava!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
1
6
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
áno
predaj - Rodinný dom
399.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

43887x zobrazená v zozname / 3643x zobrazená detailne / 317x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 2 rodinné domy v za cenu jedného. Nachádzajú sa v lokalite Spiegelsaal v Trnave. Na pozemku o veľkosti 584 m2 stoja dva samostatne stojace rodinné domy. Novší poschodový rodinný dom je postavený z tehly a bol skolaudovaný v roku 2001. Je situovaný v zadnej časti pozemku. Dom o úžitkovej ploche 183 m2 má 6 izieb, 2 kúpeľne a terasu. Dispozičné riešenie prízemia: Chodba, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, komora, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Dispozičné riešenie poschodia: 4 izby, kúpeľňa, WC, terasa. Krytina strechy je pálená škridla, na dome sú plastové okná, kúrenie je ústredné plynové, dom je zateplený bez finálnej fasády.

Starší dom je postavený v 50 rokoch minulého storičia a je situovaný v prednej časti pozemku. Na vyvýšenom prízemí sú 2 obytné miestnosti, kuchyňa, kúpeľňa, WC a podkroví je ďalšia obytná miestnosť - manzardka. Dom je v pôvodnom zachovalom stave a je vhodný na kompletnú rekonštrukciu.

Táto nehnuteľnosť je zaujímavá investícia v centre mesta Trnave s možnosťou vlastného bývanie a prípadného prenajímania druhého domu, alebo ako spoločného a pritom samostatného bývania dvoch generácií v 2 samostatných domoch.

Cena tejto nehnuteľnosti je 399.000,- eur.


V prípade záujmu kontaktujte Ing. Peter Karcol, , karpatyreality.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trnave

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907037.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Podrobné informácie

Počet poschodí1
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--235 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny