Zaujímavý 2,5 izbový byt v tichej časti Hainburgu

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Chcete mať výhľad priamo z okna na dominantu Hainburgu? Vedeli ste, že Mestské hradby z 13. storočia patria k jedným z najstarších a najlepšie zachovaných mestských hradieb v Európe? Ponúkame vám bývanie v tomto malebnom mestečku, kde môžete prepojiť históriu so súčasnosťou.

Tak sa poďme spolu pozrieť na útulný 2,5 izbový byt ( úžitková plocha bytu je 63 m2) v staršom tehlovom bytovom dome v tichej časti Hainburgu v blízkosti nemocnice.
Do bytového domu vchádzame cez vstupné vchodové dvere, ktoré sa otvárajú kľúčom, návštevy však môžete púšťať cez elektrického vrátnika priamo z bytu. V bytovom dome nie je výťah, takže ideme pekne po svojich na tretie poschodie z celkových 4. Do bytu sa dostaneme cez štýlové pôvodné vstupné dvere s manuálnym zvončekom a otvorom na poštu, čo nám hneď navodí čarovnú atmosféru. V predsieni nájdeme šatníkovú skriňu na mieru, vstup na samostatné WC a do príjemnej kúpelničky so sprchovým kútom, umývadlom a prípojkou na práčku. Za presklenými dverami nás privíta priestranná a veľmi pekná kuchyňa s novou kuchynskou linkou, ostrovčekom a stolom na mieru .
Z francúzskeho okna vidíme na výhliadkový kopec Braunsberg. Táto kuchyňa je srdcom bytu, z nej sa dostaneme do obývacej izby, spálne a malej miestnosti, ktorú môžete využiť podľa vlastných potrieb, či už ako šatník, malú pracovňu, prípadne hosťovskú izbu. Z okna obývacej izby sa nám naskytá nádherný výhľad na zrúcaninu starého hradu.
Byt je po staršej rekonštrukcii, v izbách a kuchyni je drevená podlaha. V kúpelni, WC a na chodbe dlažba. Drevené zárubne a drevené interiérové dvere. Kúrenie je elektrické regulovateľné termostatmi. K bytu prislúcha pivnica v suteréne domu. Parkovanie je možné na ulici pred domom, prípadne vedľa na parkovisku.

Tento bytík si určite zamilujete vďaka osobitej atmosfére. Predáva sa nezariadený, v byte ostáva vkusná kuchynská linka (bez spotrebičov) s ostrovčekom a stolom na mieru, šatníková skriňa v spálni, malej miestnosti a v predsieni.

Stredoveké mestečko Hainburg an der Donau ponúka plnú občiansku vybavenosť (škola, škôlka, nemocnica, lekári, banky, vlaková stanica, MHD, reštaurácie, nákupné centrá, športoviská...). Láka milovníkov cyklistiky, okružnej plavby po Dunaji a milovníkov historických pamiatok. Je vzdialené cca 15 km od Bratislavy.

K cene je potrebné pripočítať štandardné poplatky spojené s kúpou nehnuteľnosti v Rakúsku (daň, kataster, notár, RK), spolu vo výške cca 10% z KC.




Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bruck an der Leitha

Predaj 2-izbového bytu, Bruck an der Leitha
Predaj 178.000,- €
Predaj 2-izbového bytu, Bruck an der Leitha
2-izbový byt 73 m2 Hainburg an der Donau
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj 2-izbového bytu, Bruck an der Leitha 178.000,- € 2-izbový byt 73 m2 Hainburg an der Donau predaj