ZAUJÍMAVÉ OBCHODNÉ PRIESTORY NA PRENÁJOM O VÝMERE 12 m2, 92 m2, 188 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

MF group v spolupráci s obchodným centrom IDEA v Košiciach Vám ponúka prenájom zaujímavých obchodných priestorov. Ponúkame Vám obchodný priestor na prenájom s rozlohou 12 m2, ktorý sa nachádza na prvom poschodí obchodného centra. Obchodný priestor je vybavený podlahou a skleneným výkladom. Na prenájom je aj klimatizovaný priestor o výmere 92 m2, ktorý sa nachádza na prízemí obchodného centra ako aj klimatizovaný priestor o výmere 188 m2, ktorý sa nachádza na prízemí hneď pri vstupe do obchodného centra, tento priestor je možné rozdeliť na dve časti o rozlohe 80 m2 a 108 m2 (v ponuke je aj oddelene) . Obchodné priestory sú vybavené podlahou, klimatizáciou a skleneným výkladom. Možná je aj úprava daného priestoru podľa Vašich predstáv po dohode s majiteľom budovy.

Mesačné nájomné ponúkaných priestorov:
- mesačné nájomné priestoru o výmere 12m2 je 120,-€ / bez DPH (prípadne dohoda priamo na obhliadke obchodného priestoru).
- mesačné nájomné priestoru o výmere 92 m2 je 740,-€ / bez DPH (prípadne dohoda priamo na obhliadke obchodného priestoru).
- mesačné nájomné priestoru o výmere 188 m2 je 1.490,-€ / bez DPH (prípadne dohoda priamo na obhliadke obchodného priestoru).

Obchodné centrum IDEA na sídlisku Nad Jazerom je nákupné centrum so sortimentom pre voľný čas, domácnosť, bývanie. Nové, moderné a príťažlivé, jeho dobrá poloha ho predurčuje na to, aby sa stalo obľúbeným centrom nákupu a oddychu v blízkom okolí. Navštívte nás a sami zistíte, že je ideálnym miestom pre vaše stretnutia. Na nájomnej ploche s celkovou rozlohou 8000 m2 nájdu priestor obchody, oddych a kancelárie a to všetko v príjemnom prostredí.

Obchodné centrum je projekčne rozdelené na obchodné plochy prízemie, poschodie, skladové plochy a kancelárske priestory na 3. NP. Zaujímavá je technická jednoduchosť vonkajšej a vnútornej architektúry. Využité sú moderné technológie, kombinácia prírodných materiálov (kameň, sklo, kovy), ich prirodzená štruktúra a farebnosť dodávajú celému komplexu ľahkosť a nenútenosť.

V obchodnom centre sa momentálne nachádzajú tieto prevádzky:
- Game bar bowling,
- NAUTILUS FIT STUDIO,
- Univerzitné Centrum Košice,
- JAYMO - Zábavné centrum pre deti,
- Detské súkromné centrum SLONÍK,
- Reštaurácia IDEA,
- Prvá stavebná sporiteľňa,
- INSIA – poisťovacie služby,
- Euro-KAFE - posedenie pri káve,
- Naprataný - predaj zdravej stravy, výživy a doplnkov,
- Infinity Beauty – kozmetika, kaderníctvo, solárium,
- ZARPA-SK - sedacie súpravy na mieru,
- Pet Shop - Predaj chovateľských potrieb,
- Zipizappe – módne odevy,
- Maťove Akcie 6 Market - drogéria.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom, radi Vás prevedieme obhliadkou obchodných priestorov a zodpovedáme Vaše otázky.

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Košice - Nad Jazerom