Zavar, veľký mezonetový byt s pozemkom a parkovacím miestom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 6 izbový byt v obci Zavar, na 3. poschodí v bytovom dome bez výťahu (zateplený s novou fasádou). Celková plocha bytu: 140 m2.

Dispozícia: 6 izieb, kuchyňa spojená s izbou, kúpeľňa, WC, 2x balkón, komora a šatník, pivnica.
Spodná časť má vstupnú chodbu zo samostatnými 2 izbami, obývačku s kuchyňou a dva balkóny s úžitkovou plochou 86 m2. Z chodby je realizované schodisko s výstupom do 3 izieb s plochou 54 m2.

Popis: Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. Nové plastové okná, keramická dlažba, laminátové podlahy, vnútorné dvere a zárubne, vybavenie kúpeľne a WC, kuchynská linka, elektrické rozvody.
Bytová jednotka je vykurovaná vlastným plynovým kotlom. K bytu prislúcha 1/6 pozemku s možnosťou oplotenia s využitím okrasnej záhradky a 1 parkovacie miesto. Byt je vhodný pre väčšiu rodinu s možnosťou využitia ako dvojgeneračný.

Lokalita: Obec má komplexnú občiansku vybavenosť. V blízkosti domu ZŠ, MŠ, potraviny, detské ihrisko. Vlastné parkovacie miesto.

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Trnava

Na prenájom 5 izbový byt v Jaslovských Bohuniciach!
Predaj 750,- €
Na prenájom 5 izbový byt v Jaslovských Bohuniciach!

Ponúkame na prenájom 5 izbový byt v rodinnom dome. Samostatný vstup.Vhodné pre pracujúcich nájommníkov - max počet 7 osôb.Pre bližšie info volajte Ing. peter Karcol, 0907 037 777...

5 a viac izbový byt 100 m2 Jaslovské Bohunice
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na prenájom 5 izbový byt v Jaslovských Bohuniciach! 750,- € 5 a viac izbový byt 100 m2 Jaslovské Bohunice predaj