ZAŽITE POHODLIE TROJIZBOVÉHO BYTU V PRÉMIOVEJ NOVOSTAVBE BORIA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Drieňová
98.1 m²
7
3
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

142044x zobrazená v zozname / 18057x zobrazená detailne / 138x zobrazená detailne tento mesiac

**PREDANÉ**

ZAŽITE POHODLIE BÝVANIA VO VEĽKORYSOM TROJIZBOVOM BYTE V PRÉMIOVEJ STAVBE BORIA PRI JAZERE NA PREDAJ + PIVNICA

Dobrý deň. Prosím, poďte ďalej.



Pocíťte jedinečnú atmosféru bývania pri jazere v trojizbovom byte, o výmere 92,8 m2, s veľkou loggiou, o výmere 8,7 m2, nachádzajúci sa na 2/7 poschodí s výťahom vo vyhľadávanej novostavbe Boria (z roku 2006) v Bratislave - Ružinov.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU je perfektne rozdelené na dennú a nočnú časť:

Vstupná hala so vstavanou skriňou


Veľká kúpeľňa s vaňou, umývadlom, práčkou & toaletou bola renovovaná pred rokom
Obývacia izba s výstupom na veľkú loggiu (8,7 m2) spojená s kompletne zariadenou kuchyňou so všetkými spotrebičmi & s jedálenskou časťou
Samostatný priestranný šatník, ktorý uľahčuje odloženie oblečenia

Spálňa 1 s výstupom na veľkú loggiu


Spálňa 2 so vstupom na veľkú loggiu

Každý deň máte k dispozícii nekonečný príval energie, ktorú je možné načerpať pri Štrkoveckom jazere či už športom alebo prechádzkou. Udrží Vás to v dobrej kondícii a dodá elán do každého dňa.

Trojizbový byt je orientovaný na západnú svetovú stranu, čo zaručuje svetlosť bytu počas dňa, keď sa vrátite domov.

VYBAVENIE BYTU:


Byt je z nadštandardných materiálov, má laminátové parkety a dlažbu, plastové okná, interiérové dvere v nadštandardnej výške (až po strop), kompletne zariadenú kuchyňu so spotrebičmi, klimatizáciu & bezpečnostné protipožiarne vchodové dvere. Trojizbový byt sa predáva kompletne zariadený nábytkom.

Trojizbový byt disponuje pivnicou (4 m2) a možnosťou užívania vonkajšieho parkovacieho státie (podľa dohody).

CENA BYTU:


Exkluzívny trojizbový byt sa predáva zariadený. Cena v RK.

Mesačné náklady predstavu0jú cenuEUR 150,- + elektrika.

INVESTIČNÝ PROFIL BYTU:



V prípade, že hľadáte byt pre VLASTNÉ BÝVANIE = UŠETRÍTE!

Podobné nehnuteľnosti v tomto objekte sa pohybujú okoloEUR 3.100,- ažEUR 3.400,-/m2.
Pri tomto trojizbovom byte je priemerná cena EUR 2.783,-/m2, čo je výrazne nižšia ako ostatné nehnuteľnosti v tomto objekte.
Pri tejto nehnuteľnosti UŠETRÍTE v porovnaní s ostatnými približne EUR 38.000,- (EUR 392,-/m2), za ktorú môžete teoreticky dokúpiť aj dve podzemné garážové státia alebo investovať do renovácie podľa Vašich predstáv či inej nehnuteľnosti.


V prípade, že hľadáte byt v záujme INVESTÍCIE a ďalšieho prenájmu - DOPYT po prenájmoch sa neustále ZVYŠUJE!

Byty v tomto objekte sa prenajímajú veľmi dobre, keďže je po nich vysoký dopyt. Priemerná cena prenájmu trojizbových bytov v objekte Boria sa pohybuje odEUR 1.000,- doEUR 1.300,-/Mesiac s energiami (kde energie predstavuju okoloEUR 150,- ažEUR 200,-/Mesiac) v závislosti na jeho vybavenie.

CONCIERGE SERVICE pre Vaše pohodlie a istotu:



V prípade ďalšieho prenájmu trojizbového bytu v objekte Boria, naša spoločnosť ponúka svoju pomocnú ruku a to nie len pre proces prenájmu, ale ponúkame aj doplnkové služby "Concierge Service" počas celého prenájmu. V prípade záujmu o túto výnimočnú službu sa môžete viac dozvedieť pri našom osobnom stretnutí.

OBJEKT:


Pocit kvalitného bývania umocňuje aj spoluvlastnícky podiel na veľkom súkromnom pozemku plnom zelene s detským ihriskom, pieskoviskami, športoviskami, altánkom, vonkajším grilom a parkovou úpravou, čo zabezpečuje príjemné, zdravé a tiché bývanie vo výborne dostupnej lokalite neďaleko Bajkalskej ulice. Kvalita bývania v tomto bytovom dome bola potvrdená aj tým, že domový dom získal ocenenie "BYTOVÝ DOM ROKA 2006", pričom zvíťazil vo všetkých kategóriách.

Napriek tomu sa stavba nachádza v blízkosti centra mesta, resp. v jeho širšom centre, poskytuje možnosti pre rozmanité športové aktivity a pokojné prechádzky v blízkosti Štrkoveckého jazera, ako aj kompletnú občiansku vybavenosť.

V byte je videotelefón, celý dom je zabezpečený kamerovým systémom a má 24 hodinovú strážnu službu.

Rezidenčný objekt spravuje renomovaná správcovská spoločnosť HomePro, ktorá zaručuje rýchly a hladký proces riešenia všetkých komplikácii počas užívania nehnuteľnosti v objekte Boria.

LOKALITA:


Trojizbový byt je v tesnej blízkosti Štrkoveckého jazera, obchod Billa je za rohom, na dosah biznis centier APOLLO, CBC, obchodných centier Polus, Central alebo Eurovea a len kúsok od centra s jednoduchým napojením na diaľničný obchvat & MHD.

Obytný komplex je ideálne umiestnený neďaleko od centra a zároveň na dosah relaxačných a športových aktivít. V okolí športoviská, park, nákupné centrá, jazero, školy, materské škôlky, športové štadióny, dostatok zelene.

OBHLIADKY:


Neváhajte nás kontaktovať a dohodneme si spoločnú obhliadku na trojizbovom byte v objekte Boria. Momentálne je byt obývaný, takže obhliadky sa budú uskutočňovať len vo vybraných termínoch.

Trojizbový byt v objekte Boria bude Vašim životným partnerom a poskytovať Vám teplo domova plné lásky.

© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spolocnosti ADRID REAL s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Drieňová

Rozloha je o 15 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 37 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--3...

Kontaktujte

Dipl.-Ing. Adriana Mátyásová

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha98.1 m²
Úžitková plocha98.1 m²
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zZmiešané
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--325 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.