POSLEDNÝ SKOLAUDOVANÝ 4 IZBOVÝ BYT NA PREDAJ - ZELENÁ STRÁŇ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Bc. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúka na predaj novostavbu 4 izbového bytu v projekte Zelená stráň už v osobnom vlastníctve. 

Uvažujete nad kúpou novostavby ale nechce sa vám čakať 2 roky na kolaudáciu ďalšej etapy? Máme pre vás riešenie v podobe už skolaudovaného projektu Zelená stráň - II.etapa, ktorej majitelia už obývajú svoje byty alebo ich práve dokončujú. Pre vás máme pripravený na predaj posledný byt v tejto budove, takže už nemusíte nanič čakať. 

Ide o 4 izbový holobyt C1.I.7 o celkovej výmere 86,55m2 s terasou a balkónom. Je umiestnený na 1. poschodí s krásnym výhľadom na lúku a Slanské vrchy, odkiaľ sa každé ráno môžete pozerať na východ slnka pri popíjaní rannej kávy. Celý byt je krásne presvetlený, nakoľko detská izba a hlavná spálňa s balkónom sú orientované na východ a zvyšok bytu s terasou sú orientované na juh. Priestranná obývačka spojená s kuchyňou vašej rodine ponúka dostatok priestoru počas dňa a 3 samostatné izby zabezpečia súkromie každému členovi vašej rodiny. 

O PROJEKTE: Projekt Zelená stráň ponúka svojím obyvateľom pohodlné bývanie v tichej časti Košíc ale zároveň s rýchlou dostupnosťou do centra. Pred nedávnom bol v blízkosti bytoviek postavený obchodný komplex a potraviny LIDL, takže máte všetko čo potrebujete po ruke. Kaviarne, potraviny, lekáreň, obchod s oblečením a mnoho ďalších. Nayvše okolie bytoviek na Zelenej stráni ponúka pre deti ich obľúbené ihriská a oddychové zóny pre mamičky. Preto je to ideálne miesto pre mladé rodiny, ktoré hľadajú pokojné miesto v rámci Košíc, kde môžu bez stresu pustiť svoje deti na ihrisko. 

Ak sa vám nechce čakať na dokončenie ďalšej etapy projektu Zelená stráň a rozhodli ste sa kúpiť si novostavbu, tak ste na správnom mieste. Byt je v osobnom vlastníctve, takže po zaplatení kúpnej ceny sa môžete ihneď pustiť do dokončovania svojho nového bytu. Pýtate sa na cenu? Cena tohto krásneho a priestranného bytu je 163 000,-eur vrátane provízie a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Navyše podmienkou pri kúpe bytu je kúpa 1 vonkajšieho parkovacieho miesta a 1 vnútorného garážového miesta dokopy za 20 000,-eur. Majiteľ bytu má k dispozícii aj vytvorenú vizualizáciu bytu, ktorú vám môže poskytnúť zdarma v cene bytu. S vybavovaním financovania tohto bytu vám takisto pomôže naše finančné centrum. Ak sa už vidíte v novom byte s krásnym výhľadom z vašej terasy tak neváhajte a zavolajte mi na číslo a ja vám tento byt veľmi rád osobne ukážem.

 

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Košice - Dargovských hrdinov