" ZĽAVA" 1,5 izbový byt Košice - Šaca, Učňovská, novostavba, zariadený

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj 1,5 izbový byt v mestskej časti Košice - Šaca na Učňovskej ulici. Byt je novostavba kompletne zrekonštruovaný bytový dom vrátane zateplená. Byt sa nachádza na 5 poschodí, je kompletne dokončený. V cene je zahrnutý sušiak na okne, sklo keramická rúra a umývačka riadu.
Možnosť kompletného zariadenia bytu dohodou.
Byt je vybavený novou kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi(rúra, varná keramická doska, práčka so sušičkou, myčka riadu, varná konvica). Kúpeľňa je vybavená hydromasážnym sprchovým kútom a WC. Orientácia bytu je na Východ. Byt disponuje pivničným priestorom. Loggia v byte nie je. Mestská časť a blízke okolie je občiansky vybevené na veľmi dobrej úrovni. Dostupnosť MHD cca 13 min, spoje chodia každých 10 min v dopravnej špičke. Autom je to po R2 celkom pohodlné a rýchle, parkovisko pred bytovým domom. 
Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte
Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk Rozmýšľate nad výstavbou rodinného domu? Zabezpečíme Vám kompletný servis a výstavbu rodinného domu na kľúč. Vyberte si zo širokej ponuky projektov. Ak ste si náhodou z ponuky nevybrali, nevadí postavíme Vám dom podľa Vašich predstáv.
Viac na: https://lpreality.sk/rodinne-domy/

Podobné realitné ponuky