ZĽAVA - Ponúkame na predaj pozemok v D.N.V. pri Waitovom Lome

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

ZĽAVA -V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj pozemok na LV vedený ako vinica so záhradou v Devínskej Novej Vsi,pod Devínskou kobylou pri Waitovom Lome.Pozemok sa nachádza v extraviláne Devínskej Novej Vsi v tichej lokalite s krásnym výhľadom na Rakúsko.
Pozemok je svahovitý s rozlohou 654m2.
Súčasťou pozemku je vinič ( 1/3 stolové a 2/3 na víno) záhrada s ovocnými stromami (čerešňa,broskyňa,slivka), murovaná záhradná chata so súpisným číslom (23m2),(Viď pôdorys murovanej chatky), podpivničená záhradná chatka(14m2).Celý pozemok je oplotený.
Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka 220/380V,suchý záchod.Odpad je možné riešiť žumpou alebo čističkou odpadových vôd.K pozemku vedie nespevnená betónová cesta zhora aj trávnatá prístupová cesta z bočnej strany. Okolie je zastavané rodinnými domami a chatkami s celoročným užívaním.

Pozemok:
- medzi Devínom a Devínskou Novou Vsou, Pod Devínskou kobylou pri Waitovom Lome
- výmera 654 m2
- orientácia na západ
- charakter pozemku: svahovitý
- krásny výhľad na rieku Moravu a Rakúsko / Schlosshof
- možnosti turistiky
- rozmery cca 13m x 50m
- inžinierke siete (voda, elektrina)
- prístup: zhora betónová cesta, zboku trávnatá cesta


Najbližšia autobusová zastávka: 200 m
Waitov Lom: 350 m
Sandberg: 1,3 km
Devín: 1,5 km
Devínska Nová Ves: 1,7 km
TESCO v Devínskej Novej Vsi: 3 km
Schlosshof: 6 km

Cena 120 000 €,
tel.kontakt :

V cene je zahrnutý kompletný právny a hypotekárny servis - ZDARMA hypotekárny poradca,ktorý vyberie pre Vás najvhodnejší typ financovania podľa Vášho želania.V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov vypracovanie právnych zmlúv ,Rezervačná zmluva, Zmluva o budúcej zmluve, Kúpna zmluva, Návrh na vklad vlastníckeho práva až po odovzdávaní protokolu.Hradíme notárske poplatky,poplatky za osvedčenie podpisov, katastrálne správne poplatky.

Podobné realitné ponuky