Známe bistro na predaj, Záhradnícka ulica BA II. (Slovanet)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

ViNi real ponúka exkluzívne na predaj kompletne vybavené a zabehnuté bistro v novej polyfunkčnej budove z roku 2005 v Bratislave na Záhradníckej ulici, mestská časť Nivy.

Tento nebytový priestor sa nachádza na frekventovanom mieste, roh Mraziarenskej a Záhradníckej ulice (oproti Radošinskému naivnému divadlu).

Bistro zariadenie je možné ihneď prevádzkovať bez ďalších investícii, nakoľko sa predáva s kompletným vybavením a stabilnou klientelou. Priestory sú klimatizované.

Priestor o výmere 76,65 m2 sa nachádza na prízemí, s kapacitou 35 osôb. V letných mesiacoch je možné využiť vonkajšie sedenie – bezplatne.

Dispozícia: Nebytový priestor pozostáva z nasledujúcich miestností – zádverie, z ktorého sa vchádza do reštaurácie s barom, sociálne zariadenie zvlášť pre ženy a mužov, salónik, kuchyňa, predsieň a toaleta pre zamestnancov.

Parkovanie – verejné priamo pred nebytovým priestorom. Nebytový priestor slúžil ako bistro. V blízkosti sa nachádza obytný komplex Octopus.

Mesačné náklady na prevádzku sú 300 nájomné + elektrika a plyn.

Cena nehnuteľnosti 250.000 Eur vrátane RK.

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Bratislava - Ružinov

ODSTÚPENIE - REŠTAURÁCIE, PIZZERIE, ul., RÁDIOVÁ, BRATISLAVA
Predaj 29.900,- €
ODSTÚPENIE - REŠTAURÁCIE, PIZZERIE, ul., RÁDIOVÁ, BRATISLAVA

Ponúkame Vám na odstúpenie REŠTAURÁCIU – PIZZERIU, ktorá sa nachádza v mestskej časti Ružinov v Bratislave. V reštaurácii sa varilo: a la carte, denne menu, pizza, hamburgery aj s rozvozom...

Gastro priestory 400 m2 Bratislava - Nivy / Rádiová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
ODSTÚPENIE - REŠTAURÁCIE, PIZZERIE, ul., RÁDIOVÁ, BRATISLAVA 29.900,- € Gastro priestory 400 m2 Bratislava - Nivy
Rádiová
predaj