ZNÍŽENÁ CENA....Na predaj 2-izbový byt, Národná trieda, Košice - Seve

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

ZNÍŽENÁ CENA.....So súhlasom majiteľa ponúkame na predaj 2-izbový byt, Národná trieda, Košice - Sever, v osobnom vlatníctve.
Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome. Bytový dom je zateplený. Výmera bytu je 52,52 m2. Byt sa nachádza na 3.posch./5. Byt nemá balkón ani loggiu. Bytový dom nedisponuje výťahom. K bytu prislúcha pivnica. Byt je bez tiarch. Využívaný priestor v suteréne na úschovu bicyklov, kočíkov. Bytový dom má zrekonštruovanú strechu, menené sú vstupné dvere z oboch strán, schránky, menené plastové okná na spoločných chodbách. Byt je stredový, všetky izby sú situované na západ.
Byt je po takmer kompletnej nedávnej rekonštrukcii. Nové kvalitné bezpečnostné vchodové dvere, nové plastové okná v celom byte, menené elektrické rozvody a zásuvkový obvod v celom byte. Menené vypínače, zásuvky, interiérové dvere. Nové omietky na stenách aj na strope. Izby majú samostatné vstupy, sú nepriechodné. V kuchyni ostáva plynový sporák s elektrickou rúrou a sektorová kuchynská linka. Kúpeľňa má murované jadro, 2 bočné steny majú umakart. V kúpeľni je keramický obklad, menená sanita, stúpačky, odpad.WC je samostatné. 1 izba disponuje novým radiátorom. V izbách sú repasované drevené parkety. V byte ostávajú 2 vstavané skrine.
Cena nehnuteľnosti je 72500,-- Eur. Uvedená cena je s províziou pre RK. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom s možnosťou poskytnutia najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít Vám zaručujeme bezpečný a bezproblémový prevod Vašej budúcej nehnuteľnosti. V prípade záujmu o túto nehnuteľnosť volajte, prosím, realitnú maklérku, Ing. Marcelu Jarolímovú, tel. č.: .


Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Košice I