GARSÓNKA - DLHODOBÝ PRENÁJOM

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.

OD 1. júla je k dispozícií na dlhodobý prenájom kompletne zrekonštruovaná a zariadená garsónka v Humennom. Jedná sa o garsónku situovanú na treťom poschodí v tehlovej bytovke v absolutnom susedstve pešej zóny a zeleninového trhoviska.

Rekonštrukcia je kompletná, rovnako aj zariadenie, zodpovedajúce okamžitému komfortnému bývaniu pre jednu, max dve osoby bez akýchkoľvek ďalších investícií ( obývačková zostava, stolík, pohovka, televízor, práčka, chladnička, predsieňový nábytok a mnoho ďalších drobností)

Byt je krásne svetlý a teplý s južnou orientáciou.

Cena prenájmu vrátanie energií je 230 EUR za mesiac. Požadovaný je dvojmesačný depozit. Uprednostnený bude klient s požiadavkou dlhodobého prenájmu, minimálne však jeden  rok.

Majiteľ si vyhradzuje právo zákazu fajčenia v interiéri.

Termín prvej obhliadky je stanovený na 12.06.2019 v popoludňajších hodinách. Pre ďalšie informácie ma kontaktujte prosím v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 18.00 hod.

Sme profesionálna realitná kancelária s najväčším počtom predajov v našom regióne. V spolupráci s našími kolegami z odboru  právnickeho, ekonomického a finančného sme pripravení riešiť všetky vaše otázky týkajúce sa nového bývania, alebo predaja vašej nehnuteľnosti. Zbavte sa neistoty, rizika a množstva vybavovačiek a preneste ich na našich profesionálov, ktorí sú pripravení v tomto náročnom procese vás v plnej miere zastúpiť.

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Humenné