Zrekonštruovaný bytový dom v Hlohovci

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame vám na predaj bytový dom / ubytovňu s 22 bytovými jednotkami. 1. a 2. izbové byty, každý s kúpeľnou, kuchyňou, balkónom a skladovým priestorom a veľkosťou od 23 do 55 m2. Objekt sa nachádza v Hlohovci.

Objekt bytového domu pozostáva z troch nadzemných podlaží a jedného podzemného podlažia. Bytový dom bol zhotovený ako rekonštrukcia pôvodnej budovy slúžiaca pre administratívne účely. Rekonštrukciou objektu sa zhotovili byty v celkovom počte 22 ks, pričom v suterénnych priestoroch má každý byt vlastné uskladňovacie priestory. Obvodové konštrukcie sú zhotovený z plných pálených tehál, plynosilikátových tehál, keramických tehál hrúbky 450 mm, pričom stavba je zateplená kontaktným zatepľovacím systémom z polystyrénu „EPS“ hrúbky 80 mm. Strešná konštrukcia je zhotovená ako plochá jednoplášťová nepochôdzna strecha vyspádovaná smerom k okapovej rímse nachádzajúcej sa zo strany dvora. Na prvom nadzemnom podlaží sa si dispozične situovaných osem bytových jednotiek, pričom každá z bytových jednotiek disponuje vlastnými hygienickými miestnosťami a príslušným balkónom. Na druhom a treťom nadzemnom podlaží sa nachádza sedem bytových jednotiek s podobným dispozičným riešením. Balkónové konštrukcie sú riešené ako zavesené s príslušným oceľovým zábradlím. Dispozičné riešenie jednotlivých podlaží viď. príloha projektovej dokumentácie. Odvod dažďových vôd je zabezpečené na terén. Vykurovanie objektu je zhotovené za pomoci ústredného vykurovania, pričom každá bytová jednotka ma zhotovené samostatné meranie a uzáver. Kanalizácia samostatných bytov je napojená na verejnú mestskú kanalizáciu.

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností a pre našich klientov zabezpečujeme kompletný právny servis. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej a bezpečnej realizácie obchodu. Ochotne Vám zabezpečia vypracovanie znaleckých posudkov, dokumenty pre kataster nehnuteľností, poradenský servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov.

Podobné realitné ponuky

Na predaj reštauračné zariadenie-bistro, Leopoldov
Predaj 295.000,- €
Na predaj reštauračné zariadenie-bistro, Leopoldov

Na predaj zabehnuté reštauračné zariadenie-bistro, nachádzajúce sa v centre mesta Leopoldov. Na prízemí klimatizovaného objektu sa nachádza komplet vybavená reštaurácia, kuchynka so zabudovanými spotrebičmi, sklad a sociálne zariadenia. V zadnej...

Budova 340 m2 Leopoldov / Holubyho
PREDAJ - 3-podlažný bytový dom s parkoviskom, Hlohovec.
Predaj Cena v RK
PREDAJ - 3-podlažný bytový dom s parkoviskom, Hlohovec.

Na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-podlažný, podpivničený bytový dom s vlastným parkoviskom.Objekt bytového domu pozostáva z troch nadzemných podlaží a jedného podzemného podlažia. Bytový dom bol zhotovený ako rekonštrukcia pôvodnej...

Budova 400 m2 Hlohovec
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj reštauračné zariadenie-bistro, Leopoldov 295.000,- € Budova 340 m2 Leopoldov
Holubyho
predaj
PREDAJ - 3-podlažný bytový dom s parkoviskom, Hlohovec. Cena v RK Budova 400 m2 Hlohovec predaj