POSLEDNÝ ZRUB V SRDCI LIPTOVA, PAVČINA LEHOTA, NÍZKE TATRY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Pavčina Lehota
105 m²
350 m²
1
4
nie
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
340.000,- € vrátane DPH, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

104488x zobrazená v zozname / 5302x zobrazená detailne / 246x zobrazená detailne tento mesiac

POSLEDNÝ ZRUB !!! (S.02)

Realitná spoločnosť PRIUS COMPANY s.r.o. Vám exkluzívne predstavuje na predaj luxusné nízkoenergetícké zrubové domy v Nízkych Tatrách, obec Pavčina Lehota, ktoré budú skolaudované ako rodinný dom, ponúkajúc možnosť financovania vrámci hypotekárneho úveru.

Zruby budú na predaj v štandarde s možnosťou vyhotovenia s kompletným vybavením podľa vizualizácie. Tieto nádherné zruby sa budú nachádzať na pozemku o výmere od 350 m2, pričom budú disponovať úžitkovou plochou 93 m2 + terasa 12 m2 a dvomi parkovacími státiami.

Dispozíciu domu bude tvorit vstupná chodba s priestorom pre sústavu vstavaných šatníkových skríň, technická miestnosť prístupná zo vstupnej chodby v ktorej bude umiestnený kondenzačný kotol a zásobník teplej vody, samostatné WC, kúpeľňa s WC, 3 x samostatná spálňa, sauna s oddychovou časťou a sprchou, srdce domu bude tvoriť krásna presvetlená obývačka s krbom, otvorene prepojená s kuchyňou a jedálňou. Výstup na terasu je umiestnený z obývačky.

TECHNICKÉ PARAMETRE DOMU:


Vykurovanie domu bude riešené prostredníctvom podlahovéo kúrenia, vykurovacia sústava rodinného domu je teplovodná, s núteným obehom vykurovacej vody. Zdrojom tepla je kondenzačný kotol na zemný plyn, ktorý bude dopĺňať krbová vložka o výkone 7 kW a klimatizácia na báze tepelného čerpadla s 2 ks vnútorných jednotiek (2x 4 kW vykurovací výkon jedna jednotka). V rodinnom dome budú zabudované 4 lokálne rekuperačné jednotky zabezpečujúce stály prísun čerstvého vzduchu so zachovaním vnútornej teploty domu. Teplá voda bude pripravovaná v akumulačnom zásobníku o objeme 250 litrov a ohrev teplej vody bude zabezpečovať kondenzačný kotol na zemný plyn v kombinácií so solárnymi panelmi. Dom bude napojený na verejný vodovod, odkanalizovaný do verejnej kanalizácie, elektrickú prípojku, plynovú prípojku. Strešná krytina Bramac Klasik čierna. Okná plastové farba antracit s izolačným 3-sklom. Základným predpokladom pre kvalitnú stavbu je kvalitný materiál. Drevo, ktoré bude použité je z vysokohorských polôh Malej a Veľkej Fatry, ťažené z nadmorskej výšky min. 600 m n.m. zo zrelých dospelých a nekalamitných porastov. Je to veľmi husto rastené drevo, kde na 1 cm pripadá 5-7 letokruhov. Také parametre má napríklad rezonančné drevo, z ktorého sa vyrábajú hudobné nástroje. Takéto drevo má oveľa nižší koeficient lambda – koeficient tepelnej priepustnosti. Stavba z takéhoto dreva má výrazne lepšie charakteristiky tepelnoizolačných vlastností. Následne sa na odvoznom mieste vyberie vhodná guľatina. Výrobca skeletu gulatiny je drevodom Rajec. Guľatina stredového priemeru 300mm, izolácia v dráţkach (medzi guľatinami ) – ovčie rúno.

Štandard domu bude zahŕňať : omietky s 2x bielym náterom, obklad 60 x 60, dlažba, 60 x 60 v kúpeľniach, drevená dubová podlaha, krbové kachle piccolo 1, klimaitzačná jednotka, zásuvky, vypínače, interiérové dvere, oplotenie pozemku, chodníky (dlažba 20 x 20 cm) a parkovanie zatrávňovacia betónová tvarnica.


CENA:

340 000 eur s DPH.

ZRUB S.01 - PREDANÉ

ZRUB S.02 - VOĽNÉ


ZRUB S.03 - PREDANÉ

FINANCOVANIE:



1. rezervácia - 5% - 17 000 eur

2. Zmluva o budúcej KZ - 25% - 85 000 eur


3. Hrubá stavba - 30 % - 102 000 eur
4. Holodom - 15 % - 51 000 eur

5. Štandard - 20 % - 68 000 eur


6. kolaudácia - 5 % - 17 000 eur
Spolu: 340 000 eur s dph

Začatie výstavby : 10.05.2023. Predpokladaný dátum ukončenia hrubej stavby 30.08.2023., dokončenia do stavu holodom v prípade konkrétneho záujemcu cca 1-2 mesiace.

LOKALITA:



Pavčina Lehota sa nachádza v celoročne najnavštevovanejšom turistickom regióne Liptov na Slovensku hneď pod najväčším slovenským lyžiarskym strediskom Jasná, ktoré ponúka pestrý výber lyžiarskych zjazdoviek, s možnosťami skialpu a bežkovania. V blízkosti sa nachádzajú zábavné aquaparky Tatralandia a Bešeňová, ktoré sú celoročne v prevádzke. V priamo dedine sa nachádza menšie lyžiarske stredisko s dvoma lyžiarskymi vlekmi a Fun park s bobovou dráhou, ktorá je jediná v oblasti Liptov a mnoho ďalších zábavných atrakcií. Demänovská dolina je najznámejšia a najkrajšia dolina Nízkych Tatier. Má dĺžku 15 km a je hlavným centrom cestovného ruchu na sever od hlavného hrebeňa. Každého návštevníka čaká množstvo atraktivít a možností vyžitia: Svetoznámy podzemný systém Demänovských jaskýň, z ktorých sú sprístupnené Demänovská ľadová jaskyňa a Demänovská jaskyňa slobody, stredisko Jasná, ktoré je medzinárodne známym centrom zimnej i letnej turistiky, prepojenie severnej demänovskej časti Chopka s južnými svahmi kabínkovou lanovkou cez vrcholovú stanicu, Atraktívna poloha na severných svahoch Nízkych Tatier ponúka výborné podmienky na turistiku, skalolezenie, horskú cyklistiku i lyžovanie, čo s vybudovaným zázemím ročne priťahuje státisíce návštevníkov. Lokalita ponúka prekrásnu faunu a flóru doplnenú vhodnými klimatickými podmienkami. Z Demänovskej Doliny sa po žltých a červených turistických značkách môžete dostať až na Poľanu. Po výstupe na jej plochý a (v lete) trávnatý vrchol vás už čaká podmanivý výhľad na vrchy Dereše, Skalku či Chabanec.


Vlastniť nehnuteľnosť v tejto lokalite je príležitosť, ktorá sa budúcemu majiteľovi mnohonásobne vráti.


CENA:



Cena je uvedená vrátane DPH. Cena zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom vlastníctva nehnuteľnosti, cena sa už nenavyšuje.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

340.000,- €
Cena nehnuteľnosti 45.000,- € 750.000,- €
350 m²
Rozloha pozemku 178 m² 1643 m²
105 m²
Celková rozloha 88 m² 1040 m²
105 m²
Úžitková plocha 1 m² 600 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku350 m²
Celková rozloha105 m²
Úžitková plocha105 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetiné
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné – kombinované
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ziné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-740842 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny