Veľký 2-izbový byt 70m2 + loggia 5m2 | Jungmannova - Petržalka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Jungmanova 18
70 m²
12
12
2
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
199.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4348x zobrazená v zozname / 314x zobrazená detailne / 6x zobrazená detailne tento mesiac

RadoReality Vám ponúka na predaj krásny a priestranný 2-izbový byt s celkovou výmerou 77 m², ktorý sa nachádza na 12. poschodí zatepleného panelového bytového domu. Byt je čiastočne zrekonštruovaný a vhodný na okamžité nasťahovanie. Zároveň ponúka nádherný výhľad na Bratislavský hrad a panorámu mesta, ktorý si môžete vychutnať z každej izby, pretože v blízkosti nie sú žiadne ďalšie bytovky, ktoré by bránili vo výhľade.

V roku 2003 byt prešiel rekonštrukciou, ktorá zmenila jeho dispozíciu z pôvodného 3-izbového na priestranný 2-izbový byt. V rámci tejto rekonštrukcie bola optimalizovaná dispozícia, čím sa zvýšila funkčnosť a pohodlie bytu. V roku 2016 došlo k zatepleniu celého bytového domu, rekonštrukcii strechy a výmene stúpačiek, čo výrazne zlepšilo energetickú efektívnosť a kvalitu bývania.

Byt má úžitkovú plochu 70 m² a k nemu prislúcha aj loggia s výmerou 5 m², kde si môžete vychutnať rannú kávu s nádherným výhľadom. K bytu patrí aj pivnica o výmere 2 m², ktorá sa nachádza na poschodí, a poskytuje dostatok úložného priestoru. Na poschodí sa nachádzajú len tri ďalšie byty, pričom susedia sú veľmi milí a ochotní.

Lokalita bytu je mimoriadne výhodná. Električkou sa za 4 minúty dostanete na Šafárikovo námestie a koncom roka 2024 bude dokončený nový električkový spoj, ktorý ešte viac zlepší dostupnosť. Tento byt je ideálny pre jednotlivcov, páry alebo menšie rodiny, ktoré hľadajú komfortné a moderné bývanie s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta a krásnym výhľadom.

Pre lepšiu predstavu dispozície odporúčame navštíviť 3D obhliadku: https://my.matterport.com/show/?m=Nr4bF8jLrtX

V okolí nájdete viacero supermarketov ako Tesco, Billa a Lidl, množstvo menších obchodov, lekární a drogérií. Pre rodiny s deťmi sú k dispozícii základné školy, materské školy a stredné školy. Zdravotnú starostlivosť zabezpečujú polikliniky, zdravotnícke zariadenia a lekárne. Pre voľný čas a rekreáciu môžete využiť blízke parky, zelené plochy, fitness centrá a športové haly. V blízkosti sú aj reštaurácie, kaviarne a cukrárne. Električkové a autobusové zastávky zaisťujú rýchlu dostupnosť do centra mesta a okolia. Táto oblasť je ideálna pre komfortné a moderné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku ma neváhajte kontaktovať:

Rastislav Horňák


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha77 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodie12
Počet poschodí12
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná