2-IZBOVÝ BYT, KOŠICE - JUH, UL. PANELOVÁ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Juh
Lokalita.: Košice - mestská časť Juh
Ulica.: Panelová
54 m²
4
3
2
pôvodný
nie
predaj - 2-izbový byt
129.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3540x zobrazená v zozname / 249x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte svoje vysnívané bývanie v priestrannom 2 - izbovom byte, kde si môžete naplno vychutnávať výhody mestského životného štýlu s kompletnou občianskou vybavenosťou, kde máte všetko po ruke, prípadne stabilnú investíciu? Potom je táto ponuka bytu určená práve pre Vás!

Realitná kancelária RELCOM Vám ponúka na predaj 2-izbový byt o výmere 54m2,vo veľmi vyhľadávanej lokalite Košice - JUH, na ulici Panelová.

Ponúkame na predaj 2-izbový byt ,v pôvodnom stave na ulici Panelov4, byt je vo výbornej lokalite a v blízkosti centra mesta.

DISPOZÍCIA, VÝMERA A TECHNICKÉ PARAMETRE


Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou.
Rozloha bytu je 54m2, prislúcha k nemu pivnica
V byte sú menené plastové okná + pôvodné veľmi zachovalé drevené parkety

Byt je bez tiarch , voľný ihneď.


Poschodie: 3/4
Byt je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.

CENA


Cena 2 izbového bytu je 129.990,-EUR. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľnosti a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou. Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Mgr. Dávid Čelovský , Realitná kancelária RELCOM - Licencovaná kancelária NARKS

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha54 m²
Úžitková plocha54 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb2
Stavpôvodný
Statusaktívne
Internetoptika
Vykurovanieáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové