3i BYT 77m2, 2x BALKÓN, HROZNOVÁ ul., PEZINOK

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Hroznová
80.01 m²
4
1
3
nie
pôvodný
áno
nie
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
184.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

9532x zobrazená v zozname / 234x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

PRIESTRANNÝ BYT S DOBROU DISPOZÍCIOU, 1. POSCHODIE
Vo výhradnom zastúpení majiteľov ponúkame na predaj 3-izbový byt v Pezinku, sídlisko Muškát, ul. Hroznová 9. Plocha samotného bytu je 77,09 m2 a prislúcha k nemu murovaná pivnica o výmere 2,92 m2, podlahová plocha spolu je teda 80,01 m2. K bytu prislúchajú tiež dva balkóny spolu o výmere 5,04 m2. Nachádza sa na 1. poschodí nízkopodlažného bytového domu (4 poschodia) z roku 2006.

Dostupná 3D obhliadka Vás prevedie dispozičným riešením bytu. Je orientovaný na juhozápad a predáva sa zariadený. Veľkým plusom je samostatná šatníková miestnosť a komora pri kuchyni, vďaka čomu má byt extra úložný priestor. Pivnica a spoločná kočíkareň sa nachádza veľmi blízko k bytu v suteréne bytového domu.

Technické vybavenie a špecifikácie:


- podlahy: laminátové parkety, dlažba v kuchyni a kúpeľni
- plastové okná, vnútorné žalúzie, sieťky proti hmyzu a vonkajšie rolety v oboch spálňach
- kúpeľňa: sprchový kút, bidet, keramické umývadlo, prípojka na práčku; WC samostatné
- kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi: plynová varná doska, teplovzdušná rúra, digestor s filtrom, nerezový drez
- kúrenie je ústredné
- elektrický vrátnik
- pevný internet (Telekom / Swan)

Predpísané náklady na byt sú 166€ správcovi bytového domu (zahŕňa zálohové platby za SUV, TUV, kúrenie, fond opráv 40€), plus mesačné zálohové platby za elektrinu 26€ a plyn 7€ + TV/internet. Mesačne tvoria náklady celkovo teda sumu približne 199€.

Okolie bytového domu tvorí veľa zelene a poskytuje dostatok parkovacích miest. Detské ihrisko sa nachádza tiež v bezprostrednej blízkosti.

Táto lokalita, sídlisko Muškát, s nižšími bytovými domami je obľúbená a poskytuje mnohým pohodové bývanie. Ponúka základnú občiansku vybavenosť; potraviny dostupné do 5 min chôdze - Kraj a CBA len 500m; lekáreň Muškát, reštaurácie (Kontajner Food Bar, Pizza Tinny) a kvetinárstvo cca 600m, menšie nákupné centrum Bozin 1km (LIDL, DM drogéria etc.), Packeta aj Alza boxy cca 500m, amfiteáter. Z Muškátu je takisto výborná dostupnosť do samotného centra mesta Pezinok (1,5km), či už pešou chôdzou alebo hromadnou dopravou - autobusová zastávka je len 200 m od vchodu. MŠ je vzdialená 500m a ZŠ Na bielenisku 1km (15min chôdze).

Devízou tohto bytu je jednoznačne jeho poloha na sídlisku nízko-podlažných bytových domov (tzv. lentiliek) s dobrou dostupnosťou do centra mesta. Výmera bytu, umiestnenie na prvom poschodí, jeho dobré dispozičné riešenie, exteriérové rolety a dostatok úložného priestoru sú v porovnaní s konkurenčnými ponukami takisto veľkou pridanou hodnotou.

Kúpu je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý znalecký posudok, kvalitný právny servis, poplatky u notára a na katastri (realizujeme elektronický vklad) a aj naše hypotekárne poradenstvo – zabezpečíme pre Vás najvýhodnejší úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti. To všetko vo vlastnej réžii na základe licencie na finančné sprostredkovanie v oblasti úverov s dlhoročnou praxou (finančný agent NBS a člen siete sprostredkovateľov spoločnosti INSIA) a osobnej spolupráce s pobočkami bánk v Pezinku.

Naše viac ako 25-ročné skúsenosti na realitnom trhu v Pezinku Vám určite prinesú kvalitné služby. Veríme, že ich oceníte podobne ako títo klienti v našom krátkom prezentačnom videu: https://youtu.be/pETfziLrH6M

--------------------------
© Fotografie, videá a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie TOREA reality, s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a realitná kancelária nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť. V prípade väčšieho počtu záujemcov si majiteľ vyhradzuje právo uprednostniť najvýhodnejšiu ponuku.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha80.01 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internettelefónna linka
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 2
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno