Babony TRE | Na predaj 4 izbový byt na Lietavskej - Petržalka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Lietavská
88.92 m²
4
4
4
úplne prerobený
áno
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
311.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

11053x zobrazená v zozname / 511x zobrazená detailne / 4x zobrazená detailne tento mesiac

Babony TRE Vám ponúka na predaj moderný a priestranný 4 izbový byt v mestskej časti Petržalka, konkrétne na ulici Lietavská.

BYT:

Byt je je veľmi vkusne a kompletne zrekonštruovaný (v r. 2019) s rozlohou až 88,92m² (s pivnicou, ktorá má 1,66m²) + loggia 3,08m². Vstup do domu je bezbariérový a nachádza sa na štvrtom poschodí zo štyroch kompletne zrekonštruovaného bytového domu s výťahom. Má zabudované moderné technológie ako stropné chladenie v celom byte, okrem kuchyne s tepelným čerpadlom Carrier, filtračný systém studenej aj teplej vody + plus odchlorovač, centrálny zmäkčovač Viessman aqua home. O bezpečnosť sa Vám postará zabezpečovací systém Jablotron 110 (na ochranu bytu aj pivníc + záplavový, plynový a požiarny senzor). V kuchyni sa nachádza klimatizácia a zasklenná loggia. Je kompletne nová elektroinštalácia + v prípade výpadku el. energie je k dispozícii záložný zdroj, ktorý zálohuje svetlo, internet a server.

V celom byte je kvalitný nábytok vyrobený na mieru, parkety, má aj kompletne zariadenú kuchyňu vrátane spotrebičov (plynová varná doska, parná rúra, chladnička a mraznička Liebherr), kúpeľňa a toaleta má taliansky obklad a kvalitnú dlažbu, záchod Laufen a sanita je od firmy Hans Grohe.

BYTOVÝ DOM:


Komletná rekonštrukcia domu bola v roku 2019. Boli robené nové stúpačky, antikorové potrubie a rozvody na vodu, medené trubky na plyn, špeciálny odhlučnený plast na odpad aj odvod vody zo strechy, nový výťah a vnútorné priestory. V roku 2014 bol zateplený a v roku 2011 bola robená nová strecha so zateplením.

VÝHODY:


- kompletná rekonštrukcia
- moderné technológie
- bezbariérový prístup
- príjemný nízkopodlažný bytový dom s malým počtom bytov
- na chodbe sú len dva byty
- dobrá lokalita

MESAČNÉ NÁKLADY:


- bytové družstvo 244€
- elektrika 75€
- plyn 5€

LOKALITA:




Príjemná a tichá lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do centra mesta a obchvat. V blízkosti sú materské školy, základné školy, ihriská, športoviská, jazero Draždiak a moho iného k pokojnému bývaniu a športového vyžitia. Na skok od bytového domu sa nachádzajú obchodné reťazce, kaviarne, zdrvotné stredisko a pod. Pri dome je zastávka MHD.

CENA: 311.000,-EUR



(konečná cena zahŕňa celý proces a servis prevodu nehnuteľnosti)

V prípade Vášho záujmu Vám poskytneme právny servis, hypotekárny úver a zabezpečíme celý proces predaja a prepisu nehnuteľnosti.

O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/ spracovania kúpy nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľností sa stará kancelária Babony TRE.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha88.92 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná