REZERVOVANÉ! EUROVEA TOWER! NOVÝ 2-IZB. APARTMÁN S VÝHĽADOM V ŠTANDARD

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Pribinova
49.16 m²
47
18
2
nie
nie
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
340.000,- € s DPH, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

7665x zobrazená v zozname / 634x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj úplne nový apartmán v prvom mrakodrape na SlovenskuEUROVEA TOWER. Nachádza sa na 18. poschodí zo 47 vďaka čomu ponúka krásne výhľady na mesto. Nehnuteľnosť je čerstvo skolaudovaná, vybavená v štandarde tak, ako môžete vidieť na fotografiách. Stav apartmánu umožňuje si novému majiteľovi dokončiť si ho podľa vlastných predstáv a požiadaviek. Eurovea Tower zabezpečuje prechod suchou nohou do nákupného centraEUROVEA, kde nájdete všetky služby, vybavenosť a zábavu pre každodenný život.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, otvorenej obývacej miestnosti prepojenej s kuchynskou časťou, spálne a kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou. Príslušenstvom bytu je priestranná loggia (9,89 m²), na ktorú je možný výstup z oboch miestností. Vďaka veľkoformátovým oknám je apartmán dostatočne vzdušný a svetlý. Vybavenie je v kvalitnom štandarde (laminátová podlaha, v kúpeľni dlažba a obklady, bezpečnostné vchodové dvere, hliníkové okná s izolačným 3-sklom). Samozrejmosťou je klimatizácia v oboch miestnostiach. K nehnuteľnosti taktiež prislúcha pivničná kobka a garážové státie, ktoré nie sú zahrnuté v predajnej cene.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Pribinova ulica; Bratislava - Staré Mesto
* poschodie: 18/47
* výmera interiéru: 49,16 m²
* výmera loggie: 9,89 m²
* celková výmera: 59,05 m²
* možnosť odkúpenia pivničnej kobky s výmerou 2,68 m²
* možnosť odkúpenia garážového státia

LOKALITA A OKOLIE:


ProjektEUROVEA sa nachádza v srdci nového downtownu Bratislavy. Vďaka svojej strategickej polohe nájdete v okolí všetky služby, rýchle napojenie na mestský obchvat a priestor pre kultúru či šport, zastávky MHD (linka č. 50, 68, 70, 78, 88) autobusovú stanicu a mnoho ďalších. Nákupné centrumEUROVEA je jedno z najexkluzívnejších nákupných centier, ktoré sa rozprestiera na brehu Dunaja a ponúka 181 obchodov, 39 reštaurácií, detské ihriská, kino alebo jednoducho relax v podobe prechádzky promenádou pri Dunaji. Ak ste milovníkmi kultúry, do 5 minút chôdze nájdete Nové SND. Blízkosť historického centra môžete využiť na príjemné prechádzky či večerné posedenie pri víne vo svojom obľúbenom podniku.

CELKOVÝ DOJEM:


Výborný byt so skvelou polohou zaručí ideálne bývanie pre dynamických ľudí, ktorí vyhľadávajú bývanie v centre. Taktiež je to skvelá investícia na rýchly prenájom bytu.

CENA: 340.000,-EUR s DPH


Možnosť odkúpenia pivničnej kobky za sumu 5.000,-EUR s DPH
Možnosť odkúpenia garážového státia za sumu 50.000,-EUR s DPH
V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID:

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha59.09 m²
Úžitková plocha49.16 m²
Poschodie18
Počet poschodí47
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciaseverovýchodná
Novostavbaáno