Garsónka v tehlovom dome neďaleko Štrkoveckého jazera

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Solivarská
24 m²
4
1
1
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - Garsónka
106.500,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

8430x zobrazená v zozname / 373x zobrazená detailne / 246x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj garsónku v najobľúbenejšej časti Ružinova pri Štrtkoveckom jazere. Nachádza sa na Solivarskej ulici v časti medzi Drieňovou a Ružinovskou, má 24m2. Garsónka prešla čiastočnou rekonštrukciou, nová kuchynka, plastové okno s trojsklom v roku 2022, ošetrené dverenné parkety, bezpečnostné dvere, rolldor, kúpeľna s WC, sprchový kút. Garzónka sa nachádza na prvom nadzemnom podlaži v 4. podlažnom tehlovom bytovom dome bez výťahu. Okno je orientované na západ, do zeleného dvora, v blízkosti je Tesco Expres, centrálna Billa, Terno, obchodný dom Helios, Park Andreja Hlinku, zastávky MHD Herlianska a Solivarská (3 minúty peši) Vybavenie v cene bytu: rozkladacia posteľ Ikea Hemnes, rúra, dvojplatnička, práčka, chladnička, veľká roldor skriňa.

Mesačné náklady sú cca 80€ vrátane el. energie.



Bytový dom bol postavený z tehál, nie panel, je zateplený, boli vymenené stupačky, v roku 2023 sa do pivníc relizovali bezpečnostné dvere na čip, čím bytovka získala energetický certifikát B. Bytovka bude mať v blízkej dobe kamerový systém.

K cene bude prirátaná provízia 2.500,-€ za sprostredkovanie predaja, v cene provízie zabezpečíme:
- preverenie právneho stavu, vecných bremien a tiarch
- uhradíme poplatok za overenie kúpnych zmlúv u notára
- uradíme poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 100€
- právny servis zabezpečujeme prostredníctvom advokátskej kancelárie

Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail na ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha24 m²
Celková rozloha24 m²
Úžitková plocha24 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynnie
Kúpeľňasprchovací kút
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vývoj ceny