JEDINEČNÝ 3IB S POSILŇOVŇOU, ZARIADENÝ, KLIMATIZACIA, UL.KONIAREKOVA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Koniarekova
64 m²
3
3
3
úplne prerobený
nie
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
235.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

11056x zobrazená v zozname / 470x zobrazená detailne / 195x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS COMPANY s.r.o. Vám exkluzívne predstavuje na predaj krásny, klimatizovaný, jedinečne kompletne prémiovo zrekonštruovaný a zariadený 3-izbový tehlový byt s balkónom, vl. zariadenou posilňovňou, nachádzajúci sa na 3. poschodí 3 poschodovej stavby na ulici Koniarekova, Trnava.

TECHNICKÝ STAV BYTU :



Z pohľadu realitnej kancelárie musíme skonštatovať, že takýto vysoký štandard rekonštrukcie sa na realitnom trhu len tak ľahko nevidí. Vstup do bytu chránia protipožiarne bezpečnostné dvere Securido so 7 bodovým bezpečnostným uzamykaním, interiérové dvere sú v kvalitnom drevenom dyhovanom prevedení zn. PORTA v obložkovej zárubni. Okná sú novo-osadené 7-komorové plastové zn. SCHUCO s izolačným trojsklom, pričom sú zateplené vonkajšie hliníkové rolety a taktiež osadené sieťky proti hmyzu. Vnútorný povrh stien tvoria sádrové stierky s dizajnovou omietkou SAN MARCO v kombínácií s krásnym dreveným obložením stien vytvárajú atraktívnu modernú a zároveň útulnú atmosféru bývania. Vo všetkých miestnostiach je zrealizovaný sádrokartónový podhľad. Podlahy v celom byte sú vysokokvalitné kompozitné vodeodolné podlahy kladená krásnym stromčekovým vzorom. V kúpeľni a WC je kladený obklad z vinylových panelov ROCKOWALL TILES, zrealizovaný až po podhľad. Samozrejmosťou je rekonštrukcia elektrických rozvodov v celom byte s novými ističmi, rekonštrukcia rozvodov vody, odpadov a kúrenia. Menené boli taktiež stupačky v bytovom dome. Radiátory menené za oceľové zn. KORAD s termostatickými hlavicami. V obývacej izbe bola osadená klimatizačná jednotka a závesný nízkoenergetický elektrický krb, ktorí slúži aj na vukurovanie a dokáže vykúriť 70 m2 podlahovej plochy. Balkón je zasklenený plasttovým posuvným systémom. Byt bol zrekonštruovaný vysokokvalitnými materiálmi s dôrazom na moderný dizajn, ktorého vyhotovenie predbehne nejednu novostavbu.


DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI:



Prejdite sa touto nádhernou nehnuteľnosťou hneď teraz:
https://my.matterport.com/show/?m=R5M2vbkT53C

Úžitková plocha bytu je 64 m2 + pivnica 5,04 m2 + balkón 2,76 m2 + posilňovňa v nájme.

Po vstupe do bytu sa nachádzame v predsieni s výmerou 6 m2 s dvomi vstavanými skriňami slúžiacimi ako šatník a botník na mieru s dostatkom úložného priestoru, ktorý ešte dopĺňa niekoľko skriniek pod podhľadom. Centrum bytu tvorí krásna obývačka (20,93 m2) optický oddelená lamelovou zástenou od vytvoreného jedálenského kúta s veľkým jedálenským stolom s pohodlným sedením. V obývačke je umiestnená veľká koženná sedačka, krásna drevená zostava pod a nad TV s množstvom úložného priestoru s LED osvetlením, dizajn dotvára lamelová zástena za TV, krásny elektrický krb a imitácia dreva na kúrenie. Dominantou bytu bude pre budúcich majieľov pravdepodobne kuchyňa s dizajnovou kuchynskou linkou na mieru taktiež v drevenom prevedení, vybavená kvalitnými spotrebičmi Whirpool (indukčná varná doska, nerezový digestor, teplovzdušná elektrická rúra, mikrovlnka, granitovým drezom zn. BLANCO, šivkonými výsuvnými systémami na kávovari, ktoré v prípade nepoužívania sú zasunuté v kuchynskej linke. Šikovným úložným priestorom je sada vstavaných skríň, kde sú umiestnené práčka a sušička. Nedostatkom úložného priestoru kuchynský priestor tak ako i zvyšok bytu určite netrpí. Komfortom disponuje i rodičovská izba s výmerou 11,87 m2, kde nachádzame pohodlnú manželskú posteľ, vstavaný šatník s výškou po podhľad, veľá TV stena s množstvom ďalšieho úložného miesta, atmosféru okrem krásnych omietok, ktoré neskutočne ladia s odtieňom podlahy, dotvárajú LED svietidlá zabudované v lamelovej zástene za posteľou. Majitelia sa skrátka s každým centimetrom v byte doslova vyhrali. Detská izba s výmerou 9,96 m2 disponuje pre jej budúceho obyvateľa vstavaným šatníkom a skrinkami pod podhľadom, prepojenými s písacím stolíkom a TV zostavou. V neposlednom rade byt disponuje kúpeľňou opätovne v dizajnovom prevedení, vybavenou sprchovým kútom s dizajnovými čiernymi batériami zn. RAVAK, vysokou závesnou bielou skrinkou s priestorom pre drogériu, zrkadlom s drevenou skrinkou, čiernymi držiakmi na uteráky. WC je samostatné so závesným WC s podomietkovým systémom. Byt disponuje balkónom prístupným z obývačky.

Obrovskou výhodou bytu je zrekonštruovaná murovaná pivničná kobka s bezpečnostnými vstupnými dvermi, omietkami a kompozitnou podlahou, vybavená regálovým systémom. Výmera miestnosti je 5m2, poslúži teda na uskladnenie bicyklov či zaváranín. TU výhody bytu zďaľeka nekončia. Pre športových nadšencov k bytu za ročné nájomné prislúcha ďalšia miestnosť, ktorá slúži ako posilňovňa. A Aby toho nebolo málo, všetko jej športové zariadenie zostáva a bude vlastníctvom budúceho majieteľa.

TECHNICKÝ STAV BYTOVÉHO DOMU :



Tehlový bytový dom disponuje 2 vchodmi, tromi nadzemnými podlažiami a suterénom so spoločnými priestormi a pivničnými kobkami.V každom vchode sa nachádza 6 bytov, na každom podlaží dva byty. Bytový dom bol postavený v r. 1971. Fasáda je zateplená zateľovacím systémom s povrchom z tenkovrstvovej fasádnej omietky. Vstupné dvere do bytového domu sú hliníkové s presklenám, otváranie je pomocou elektrického domového vrátnika. Okná sú nové plastové s izolačným 2-sklom. Vykurovanie domu je teplovodné ústredné, ohrev TVU a kúrenie je zabezpečené z výmenííkovej stanice umiestnenej mimo bytového domu. Rozvody vody a kanalizácie sú menené. V bytovom dome je realizovaný optický internet.


Náklady na bývanie: 200 eur (kúrenie, teplá/studená voda, fond opráv, upratovanie spoločných priestorov a príslušné poplatky bytovému správcovi) + elektrina / 2 osoby.

​​​​​​​​

VÝHODY BYTU :



prémiová kompletná rekonštrukcia z vysokokvalitných dizajnových materiálov
kompletné zariadenie bytu vrátane voľne stojaceho nábytku
balkón, murovaná pivnica, vlastná zariadená posilňovňa
bytový dom s nízkym počtom bytov poskytujúci väčšie súkromie
blízkosť centra mesta

CENA:



Cena zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom vlastníctva nehnuteľnosti.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha69 m²
Úžitková plocha64 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Orientáciaseverozápadná

Vaše hodnotenie ponuky