KH-824, 1 izbový byt, Prešov, ul. Slovenská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Slovenská
48 m²
2
2
1
po rekonštrukcii
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
170.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4821x zobrazená v zozname / 282x zobrazená detailne / 282x zobrazená detailne tento mesiac

Impulz Real s.r.o. a Ing. Janka Jevočinová Vám ponúka na predaj jednoizbový byt v Prešove na ulici Slovenská. Byt sa nachádza na druhom poschodí a vstup do bytu je z pavláča. Výmera bytu je 48m2 a je po rekonštrukcii. V celom byte sa nachádza samostatne ovládané podlahové kúrenie.

Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Jana Jevočinová ,

"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha48 m²
Úžitková plocha48 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné
Pivnicaáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Novostavbaáno