Na predaj rodinný dom 3+1, pozemok 895 m2 Dolná Krupá

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Dolná Krupá
60 m²
895 m²
3
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
120.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

39438x zobrazená v zozname / 2518x zobrazená detailne / 176x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj rodinný dom 3+1v tvare L situovaný v radovej zástavbe rodinných domov v obci Dolná Krupá. Dispozícia: 3 izby, komora, kuchyňa, kúpeľňa s WC, technická miestnosť. K domu prislúcha hospodárska časť a úžitková záhrada. Je napojený na všetky siete okrem plynu ktorý je pred domom. Parkovanie možné na pozemku. Celková výmera pozemku je 895 m2, šírka 16 m. Orientácia nehnuteľnosti od uličnej časti je na Juh. Dom je vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv budúceho majiteľa, prípadne i čiastočne na asanáciu. Doporučujem vidieť!!!
V obci je kompletná občianska vybavenosť, ZŠ, MŠ, lekár, lekáreň, pošta, pekný romantický kaštieľ s parkom, mauzóleum Chotekovcov, Medolandia. V okolí je dostatok možností na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie a na oddych a relax. Krajské mesto Trnava ako i napojenie na diaľničný privádzač sú od obce vzdialené 11 km. Radi Vás prevedieme touto nehnuteľnosťou.
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotéky a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt:

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku895 m²
Zastavaná plocha395 m²
Celková rozloha895 m²
Úžitková plocha60 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny