NOVOSTAVBA 2izbového bytu v projekte Byty - Košúty, Martin

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
Ulica.: Košútska
45 m²
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
108.490,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4460x zobrazená v zozname / 309x zobrazená detailne / 309x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj 2 izbový byt v projekte BYTY KOŠÚTY, kde sa stretávate s dôležitými vecami priamo pod vašimi nohami! Táto živá mestská časť Martina je domovom pre rodiny, ktoré tu nájdu pocit spolupatričnosti a komunity.

Projekt BYTY KOŠÚTY sa nachádza len pár minút od centra mesta, Univerzitnej nemocnice, komorného divadla a ďalších kľúčových miest, čo ho robí ideálnym miestom pre život, prácu a relax.

Byty sa ponúkajú v štandardnej výbave s hotovými obkladmi, podlahami, dverami a kúpeľňami, pričom si môžete vybrať farebné prevedenie.

Garážové parkovacie státia sú umiestnené na prvom podzemnom podlaží a sú k dispozícii aj vonkajšie parkovacie miesta.

LOKALITA



S nákupným centrom Campo di Martin, supermarketom Kaufland a ďalšími obchodmi, bankami a reštauráciami v tesnej blízkosti máte všetko potrebné pre každodenný život. V blízkosti sa nachádza aj základná škola s materskou školou Hurbanova a viacero ďalších škôl, čo lokality dodáva atraktivitu pre rodiny s deťmi.

Zdravotné potreby sú zabezpečené vďaka blízkosti polikliniky, lekární a stomatologickej ambulancie. Pre voľnočasové aktivity je k dispozícii široká škála možností, od plávania v Plavárni Sunny Hurbanova, cez športové kluby, až po prechádzky okolo jazierka v Košútoch alebo návštevu detských ihrísk.

Ak máte záujem o túto ponuku, kontaktujte nás. S radosťou vám poskytneme viac informácií. Možno práve tu objavíte svoj nový domov, ktorý splní vaše predstavy.

Presná výška kúpnej ceny bude určená po komunikácii s realitným maklérom.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118664



Cena: 108 490.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha45 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno