Novostavba rodinného domu v Dražkovciach-Dolinka, pozemok 2176m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Dražkovce
100 m²
2176 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
360.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9516x zobrazená v zozname / 779x zobrazená detailne / 190x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení klienta Vám ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v krásnom prostredí v obci Dražkovce časť Dolina. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2017, je postavený na pozemku o rozlohe 2176m2. Jedná sa o montovaný nízkoenergetický drevodom .Predáva sa zariadený.

Rodinný dom:



Úžitková plocha domu je 105m2, je dvojpodlažný. Vykurovanie zabezpečuje elektrický kotol, v každej miestnosti je podlahové kúrenie s termostatom a možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Strecha je z väčšej časti pokrytá plechom, menšia časť strechy je plochá-fatrafol. IS- elektrina, voda je riešená vrtom v hĺbke 20m, na pozemku je žumpa o objeme 12m3 a takisto aj ČOV. Na pozemku sa nachádza aj hospodárska budova s pivnicou ktorá slúži na všestranné využitie.

Dispozícia:



1NP: na spodnom podlaží sa nachádza vstupná chodba, technická miestnosť s WC a umývadlom, práčkou a sušičkou, priestranná kuchyňa s obývacou miestnosťou s výstupom na terasu, samostatná izba s vlastnou kúpeľňou.

2NP:na vrchnom podlaží nájdeme dve samostatné izby a kúpeľnu

Výhody:



-novostavba

-nízke mesačné náklady

-krásna príroda na dosah

-tichá lokalita

Lokalita: Táto časť obce je vzdialená od centra mesta cca 5 min autom, je tu absolútny pokoj a ticho.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 117349



Cena: 360 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2176 m²
Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vývoj ceny