ODTOKY - Rodinný dom na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
100 m²
360 m²
predaj - Rodinný dom
178.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8262x zobrazená v zozname / 812x zobrazená detailne / 233x zobrazená detailne tento mesiac

B10 vám vo výhradnom zastúpení klienta ponúka na predaj Rodinný dom , ktorý prešiel nedávnou kompletnou rekonštrukciou. Tento dom sa nachádza na ploche pozemku o veľkosti 360 m2.

Zastavaná plocha domu je 100 m2, čo zabezpečuje dostatok miesta pre vašu rodinu. Dom disponuje 3 izbami, ktoré poskytujú dostatok miesta na spánok, oddych a pracovné aktivity.

Na zabezpečenie tepla v chladnejších mesiacoch slúži krb s vymenovačom vody, čo zabezpečuje účinné a úsporné kúrenie pre celý dom. Elektroinštalácia je vykonaná vedením medených káblov, zaručujúc spoľahlivú a bezpečnú prevádzku. Odpad je riešený prostredníctvom čističky odpadových vôd, čo znamená, že máte možnosť žiť v ekologicky udržateľnom domove.

Okrem vnútorného vybavenia domu si môžete užívať aj vonkajší priestor, ktorý poskytuje príjemné prostredie na relaxáciu a zábavu.

Tento rodinný dom je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú kombináciu moderného životného štýlu, pohodlia a kvality.

Nezmeškajte túto skvelú príležitosť a získať tento rodinný dom vo výbornej lokalite neďaleko centra, ktorý vám môže poskytnúť všetko, čo potrebujete pre pohodlné a šťastné bývanie.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 109531



Cena: 178 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku360 m²
Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne