Pozemky určené na výstavbu rod. domov s krásnymi výhľadmi za 33€/m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Dolné Otrokovce
3500 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
nie
predaj - Pozemky - bývanie
115.500,- €
33,- €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3067x zobrazená v zozname / 283x zobrazená detailne / 7x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení klienta máme tú česť ponúknuť vám pozemky určené na výstavbu rodinných domov, kde sa môžete tešiť z úchvatných výhľadov na Zobor a okolitú prírodu a to výhradne za 33€/m2.

Tieto pozemky sa nachádzajú v západnej časti Nitrianskej pahorkatiny, juhovýchodne od Považského Inovca, s nadmorskou výškou 180m.n.m. V ich blízkosti nájdete niekoľko obľúbených turistických miest, ako napríklad Bezovec, Bojná, Oponický hrad, Zobor a mnoho ďalších.

Len 15 minút od mesta Hlohovec sa nachádzajú tieto krásne pozemky v lokalite Otrokovce, ktoré sú ideálne nielen na výstavbu rodinných domov, ale aj ako vynikajúce investičné pozemky.

Táto lokalita neoslovuje len svojím umiestnením, ale aj výhľadom z budúcich terás rodinných domov, ponúkajúc nadštandardné bývanie neďaleko miest Hlohovec, Piešťany, Nitra a Trnava.

Neváhajte ma kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Všetky inžinierske siete sú dovedené až na hranicu pozemkov a k nim vedie asfaltová cesta, čo zaručuje ľahkú dostupnosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3500 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizácianie
Internetlokálny poskytovateľ
Inžinierske sieteáno
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta