Predaj 1, 5 izbového bytu v novostavbe, Podunajské Biskupice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Ligurčeková
45.3 m²
1
1
1,5
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
142.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19609x zobrazená v zozname / 3684x zobrazená detailne / 68x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 1,5-izbový byt v rámci nového projektu Zelený raj v Bratislave - Podunajské Biskupice. Nachádza sa na poschodí dvojpodlažného domu so samostatným vchodom.
Podlahová plocha bytu je 45,3 m2. K bytu prislúcha veľký balkón (7,3 m2). Byt je veľmi príjemný, presvetlený vďaka juhovýchodnej orientácií.

Dispozične byt pozostáva z jednej obývacej izby spojenej s kuchynským kútom, s rohovou kuchynskou linkou vybavenou spotrebičmi. Z obývacej časti je vstup do spálne, ktorá je oddelená priečkou. Samostatná toaleta a kúpeľňa s vaňou má vstup z predsiene.

Byt sa predáva čiastočne zariadený.



Výhodou bývania je vyhradené parkovanie priamo pred domom. Byt má samostatný plynový kotol a podlahové vykurovanie, čo predstavuje veľmi nízke náklady na bývanie.

Možnosť kúpiť byt aj na hypotéku, ktorú vieme vybaviť u nás v kancelárii, nakoľko máme finančného sprostredkovateľa pre všetky banky, žiadosti pre porovnanie do všetkých bánk zadarmo.

Cena bytu: 142 000 eur



Mesačné náklady: 120€

Kontakt: alebo mailom



V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha45.3 m²
Úžitková plocha45.3 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb1,5
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Balkónáno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno