Predaj, pozemok pre rodinný dom 800 m2 Veľký Slavk...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Veľký Slavkov
800 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Pozemky - bývanie
59.000,- €
73,75 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

2485x zobrazená v zozname / 288x zobrazená detailne / 13x zobrazená detailne tento mesiac

Ak snivate o krásnom pozemku s vyhľadom na Vysoké Tatry, jeden taký ponúkame práve Vám. Ponúkame na predaj slnečný, rovinatý pozemok v obci Veľký Slavkov. Poloha pozemku s rozlohou 800 m2 zaručuje krásny výhľad na panorámu Vysokých Tatier. Inžinierske siete sú cca 150 až 200 m od hranice pozemku. Pozemok je lichobežníkového tvaru o rozmeroch cca 38 x 30 x 35 x 16 m, nachádza sa v intraviláne obce a vedie k nemu spevnená cesta.
Obec Veľký Slavkov zabezpečuje kompletnú občiansku vybavenosť. Od Popradu je vzdialený cca 6 km, čo je asi 6 min. cesty autom.

Vhodná investičná príležitosť.


Neváhajte, nesnívajte ďalej, ale dohodnite si obhliadku ešte dnes.
Pri vážnom záujme dohoda na cene možná. ID ponuky: PP-65966

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku800 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG