PREDANÉ ! 3, 5 Izbový byt na predaj, Partizánske - Šípok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
72 m²
5
5
3
čiastočne prerobený
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
76.990,- € PREDANÉ !
Ponúknite vlastnú cenu

142278x zobrazená v zozname / 15847x zobrazená detailne / 148x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. Sk - ponúka na predaj 3.5 Izbový byt, ktorý sa nachádza v Partizánskom na sídlisku Šípok. Bytový dom v ktorom sa byt nachádza prešiel rekonštrukciou spoločných priestorov, strechy, rozvodov je zateplený v budúcom roku je plánovaná výmena výťahu. Parkovanie je bezproblémové priamo pred domom. Predávaný byt je v osobnom vlastníctve, prešiel čiastočnou rekonštrukciou. K bytu patrí pivnica a veľká lodžia.

Predávaný byt sa nachádza na 5 poschodí. Rozloha bytu je 72 m2. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne, toalety, 3 izieb, kuchyne, komory a takzvanej pol izby, ktorá sa bežne využíva ako pracovňa, šatník, alebo detská izba. Rekonštrukciou bytu bolo zmenené jeho dispozičné riešenie. Byt je priestranný, svetlý a slnečný. Jedna izba ma východ na veľkú uzavretú lodžiu.

Okná na byte sú plastové, majú vnútorné a taktiež aj vonkajšie sťahovacie žalúzie. Jadro je murované, pri rekonštrukcii kúpeľne, toalety a kuchyne boli vymenené elektrické rozvody, elektriky, odpadu, vody. Byt je napojený na plyn. Steny majú stierky, podlaha je plávajúca, dlažba a PVC. V byte je namontovaná klimatizácia. Interiérové dvere sú nové. V blízkosti bytového domu sú potraviny, škola, škôlka a ostatná potrebná občianska vybavenosť.

Čo dodať na záver ?



Byt je v dobrom stave, nachádza sa v dobrej lokalite, má výborné dispozičné riešenie, je priestranný, slnečný, Veľké plus je takzvaná pol izba. Voči bytu nemám žiadne výhrady a môžem ho odporúčať na kúpu.

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle alebo na e - mail:

V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné vybavím k Vašej maximálnej spokojnosti .

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha72 m²
Úžitková plocha72 m²
Poschodie5
Počet poschodí5
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Vývoj ceny