PREDANÉ ! Nové ! 3 Izbový byt na predaj, Dolné Vestenice -Prievidza

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Dolné Vestenice
73 m²
7
5
3
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
72.990,- € PREDANÉ !
Ponúknite vlastnú cenu

247725x zobrazená v zozname / 18327x zobrazená detailne / 176x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk ponúka na predaj 3 izbový byt, ktorý sa nachádza v Dolných Vesteniciach - okres Prievidza. Byt sa nachádza v tichej lokalite v zateplenom 7 poschodovom bytovom dome. Bytový dom ma vstupné plastové dvere na elektronické otváranie, ma výťah. Je postavený na rovine s prístupovou asfaltovou cestou. Parkovanie je priamo pred bytovým domom. Predávaný byt je v osobnom vlastníctve, predáva sa čiastočne zariadený + dohoda. Byt prešiel postupnou kompletnou rekonštrukciou. K bytu patrí veľká lodžia a 2 pivnice.

Predávaný byt sa nachádza na 5 poschodí. Rozloha bytu je 73 m2. Pozostáva s peknej priestrannej vstupnej chodby, samostatnej toalety, kúpeľne, kuchyne a 3 izieb. Byt ma veľmi dobré dispozičné riešenie. Výhodou je, že každá miestnosť má svoj samostatný vstup s chodby. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút. V kuchyni nová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, sporákom a umývačkou riadu. S kuchyne je východ na prekvapivo veľkú lodžiu, ktorá je uzavretá žalúziami.

Byt prechádzal postupne kompletnou rekonštrukciou. Bolo vymurované jadro, boli nanovo vystierkovane steny, stropy. V celom byte je nová elektroinštalácia, nové prívody vody, odpadu, nové kúrenie. Podlaha dlažba, plávajúca. Okná sú plastové. Byt je v dobrom a udržiavanom stave. Nepotrebuje žiadne veľké úpravy.

Čo dodať ?



Byt na kúpu odporúčam a to vzhľadom na lokalitu, ktorá je jednou s najvyhľadávanejších a to vzhľadom na miesto, kde je bytový dom postavený a taktiež i preto, že v Dolných Vesteniciach sa nachádza mnoho pracovných príležitostí. V Blízkom okolí je mesto Partizánske, Bánovce nad Bebravou, Prievidza. Ďalšou výhodou na kúpu je dispozičné riešenie bytu. Každá izba, kuchyňa, toaleta aj kúpeľňa majú vstup s chodby a výhoda je aj rozloha bytu až 73 m2.

Preto ak hľadáte byt práve v tejto lokalite, tak verím, že práve ste našli vhodnú ponuku.

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte a to na tel. čísle alebo na E - maili

V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné vybavím k Vašej maximálnej spokojnosti .

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha73 m²
Úžitková plocha73 m²
Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové