Prenájom, kancelársky priestor Malacky, Centrum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
27 m²
neuvedené
nie
po rekonštrukcii
nie
áno
prenájom - Kancelárie
8,- €/m2/mes. CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

5494x zobrazená v zozname / 879x zobrazená detailne / 8x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom veľmi pekný komerčný priestor - poslednú šikovnú samostatnú kanceláriu (27,4 m2) v centre Malaciek. Kancelárie je možné prenajať ihneď.
Je situovaná na tichom uzavretom poschodí spolu s ďalšími kancelárskymi priestormi. Súčasťou sú pekné spoločné priestory s vybaveným kuchynským kútikom, oddelenými toaletami, elektrický vrátnik, klimatizácia.
Je tiež možnosť prenájmu jedného parkovacieho miesta za doplatok. Priestor je vhodný aj pre náročnejšieho klienta, je ihneď k dispozícii. Výborná cena : 8€ / m2 / mes. + energie. Výborná ponuka + cena = maklér odporúča. ID ponuky: MA-60884

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha27 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátG