PREROBENÝ 3-IZ. BYT IHNEĎ K NASŤAHOVANIU

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Jánošíková
70 m²
4
3
nie
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
145.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3486x zobrazená v zozname / 253x zobrazená detailne / 253x zobrazená detailne tento mesiac

PREROBENÝ ÚTULNÝ BYT S LODŽIOU

Ponúkame Vám 3-izbový prerobený byt na Jánošíkovej ulici v Senci vhodný pre rodiny s deťmi ako aj pre jednotlivcov, či páry, ktorí ocenia pohodlný životný štýl a skvelú polohu.

Výhody bytu:


• Rekonštrukcia: Tento byt prešiel nedávnou rekonštrukciou, čo znamená, že nové plastové okná, nová kuchynská linka, prerobená kúpeľňa s vymurovaným sprchovým kútom aj WC s geberitom, nové podlahy a dvere, poskytujú novému majiteľovi komfort a možnosť okamžitého nasťahovania sa.
• Klimatizácia: V teplých letných mesiacoch oceníte prítomnosť klimatizácie, ktorá zabezpečí príjemnú atmosféru vo vnútri bytu.
• Lodžia z izby : Užívajte si oddych po náročnom dni v lodžii, na ktorú sa vstupuje z izby.
• Zariadenie : V byte zostáva práčka i chladnička, čo vám ušetrí starosti s nákupom nových spotrebičov.
• Pivnica a spoločenské priestory: K bytu prislúcha 5m2 pivnica, ideálna na úložný priestor, a spoločenské priestory ako kočíkáreň, čo je vítaný bonus pre aktívne rodiny.

Výhody polohy:


• Vynikajúca dostupnosť: Umiestnenie v blízkosti centra mesta znamená, že väčšina obchodov, reštaurácií a kultúrnych zariadení je dosiahnuteľná pešo.
• Okolie bytového domu: Okolie bytu ponúka kompletné školské zariadenia, vrátane materskej, základnej i strednej školy, čo robí túto lokalitu ideálnou pre rodiny s deťmi. Neďaleko bytového domu je futbalové, basketbalové ihrisko, workout pre náročnejších športovcov, ale aj detské ihrisko pre najmenších. Psíčkari i športovci ocenia blízkosť Strieborného jazera, kde si v letných mesiacoch môžete zaplávať, či v zime pokorčuľovať.
• Rekreačné možnosti: Senec je známe svojimi rekreačnými možnosťami vrátane Slnečných jazier, cyklotrás a kultúrnych podujatí. Mesto tiež disponuje poliklinikou a nákupnými centrami, amfiteátrom, čo zabezpečuje pohodlný životný štýl pre jeho obyvateľov.

Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť získať byt, ktorý kombinuje príjemné bývanie, pohodlie a vynikajúcu polohu v srdci Senca. Cena tohto bytu, vrátane provízie, je 145.000€.
Pre viac informácií alebo na zabezpečenie prehliadky nás neváhajte kontaktovať 24/7 na telefónnom čísle . Zabezpečíme právny i hypotekárny servis.

Mgr. Lucia Dugovičová - Timareal

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Poschodie4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanieverejné
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové