Priestranný 1, 5 izbový byt s balkónom v novostavbe CUBICON

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Staré grunty
38.76 m²
7
2
1
áno - 1 auto
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
199.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14384x zobrazená v zozname / 404x zobrazená detailne / 6x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS, a.s. exkluzívne ponúka krásne priestranný a presvetlený 1,5 izbový byt s výmerou 38,76 m2 podlahovej plochy a balkónom 5,45 m2 v novostavbe obľúbeného projektu CUBICON na Starých Grúntoch. Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží bytového domu s výťahom v tichej a vyhľadávanej lokalite Karlova Ves.
Byt má vzdušnú a logickú dispozíciu s veľkoformátovými oknami, priestrannou kúpeľňou a je kompletne zariadený nábytkom a spotrebičmi nakoľko sa dodnes prenajíma veľmi úspešne a efektívne /aktuálne prenajatý do marca 2025/. Orientovaný je do tichého dvora, bytový dom má veľké súkromné parkovisko s rampou na diaľkové ovládanie kde môže budúci vlastník bytu parkovať bezplatne, takisto je v suteréne domu spoločný priestor na bicykle pre obyvateľov domu čím eliminuje potrebu vlastnej pivnice.
Dispozíciu bytu tvorí kompaktná vstupná hala so šatníkovou vstavanou skriňou, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou a práčkou, otvorená dispozícia obývacej izby s kuchynským kútom, spálňovou časťou, ktorá sa dá jednoducho a elegantne oddeliť podľa vkusu nového vlastníka lamelami, pevnou či posuvnou formou paravánu alebo priečky a vstupom na balkón.
K bytu ponúkame možnosť dokúpiť garážové státie v podzemnej rezidenčnej garáži za cenu 33.500€ a tiež nadštandardný murovaný sklad/pivnicu o výmere 6,81 m2 za cenu15.500€. TOPPONUKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha44.21 m²
Úžitková plocha38.76 m²
Poschodie2
Počet poschodí7
Počet izieb1
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno