REKONŠTRUOVANÝ VEĽKOMETRÁŽNY BYT KOŠICE – STARÉ MESTO

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Komenského
89 m²
2
3
po rekonštrukcii
predaj - 3-izbový byt
289.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4004x zobrazená v zozname / 317x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY, s.r.o. priestranný 3 izbový tehlový byt v Košiciach vo vychytenej lokalite Starého mesta na Komenského ulici. Byt má rozlohu 89,65 m2 + dve lodžie (5m2 a 3m2) + 1 balkón + pivnica. Byt prešiel rekonštrukciou a ponúka moderný štýl bývania v centre Košíc. Nachádza sa na 2. poschodí z piatich v bytovom dome s výťahom, ktorý tiež prešiel celkovou rekonštrukciou vrátane zateplenia a spoločných priestorov.

Dispozícia bytu: vstupná chodba z ktorej sa dostanete do všetkých 3 izieb, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC.

Popis bytu:


- spálňa orientovaná na západ s lodžiou 5m2, ponúka možnosť posedenia s výhľadom na park a detské ihrisko, plávajúca podlaha,
- obývačka orientovaná na východ s balkónom 0,5 m2, plávajúca podlaha,
- izba orientovaná na východ, plávajúca podlaha,
- kuchyňa s lodžiou 3m2, kuchynskou linkou so sporákom a chladničkou, keramická dlažba,
- vstupná chodba s 1 veľkou a 1 menšou vstavanou skriňou, keramická dlažba,
- kúpeľňa so sprchovacím kútom a práčkou.

Toto je ideálny byt pre tých, ktorí si cenia kvalitu bývania blízko centra Košíc. Nezmeškajte príležitosť žiť v tomto štýlovom a moderne upravenom byte odkiaľ máte blízko všade. Pre obhliadku volajte: .

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha89.65 m²
Úžitková plocha89 m²
Poschodie2
Počet izieb3
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Zateplený objektáno