Ubytovacie zariadenie v Podhájskej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Podhájska
Ulica.: Železničná
verejný vodovod
nie
predaj - Budova
183.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

22060x zobrazená v zozname / 3839x zobrazená detailne / 13x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam vo výhradnom zastúpení majiteľa, ktorý z dôvodu svojho odchodu do dôchodku predáva skvelú podnikateľskú príležitosť: ubytovacie zariadenie so 6timi apartmánmi a recepciou v tesnej blízkosti Thermalparku, železničnej a autobusovej zastávky. Zariadenie bolo skolaudované v roku 2005. Stojí na pozemku s rozlohou 719m2. Disponuje veľkým parkoviskom. Na stavbu boli použité tehla, plastové okná a dvere, strešná krytina šindel + onduline + plechová krytina. Na pozemku sa nachádza tiež altán s pecou na grilovanie. Ohrev vody je zabezpečený elektrinou, kúrenie drevom. Jeden z apartmánov momentálne slúži na účely spoločnej kuchyne. Svojim dômyselne premysleným technicko-stavebným prevedením vrámci, ktorého je v strede komplexu šachta s inštaláciami, je možné kedykoľvek napr. pridať do izieb minikuchynky.
Obec Podhájska je mimoriadne známa a obľúbená turistická destinácia vďaka Thermalparku s vodou s liečivými účinkami. Od BA je vzdialená 132 km, od BB 120 km, od NR 39 km, od KE 357, od ZA 233, od TN 162 km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Plynnie
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Oknáplastové

Vývoj ceny