Ubytovacie zariadenie v Podhájskej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Podhájska
Ulica.: Železničná
verejný vodovod
nie
predaj - Budova
183.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19401x zobrazená v zozname / 3274x zobrazená detailne / 597x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam vo výhradnom zastúpení majiteľa, ktorý z dôvodu svojho odchodu do dôchodku predáva skvelú podnikateľskú príležitosť: ubytovacie zariadenie so 6timi apartmánmi a recepciou v tesnej blízkosti Thermalparku, železničnej a autobusovej zastávky. Zariadenie bolo skolaudované v roku 2005. Stojí na pozemku s rozlohou 719m2. Disponuje veľkým parkoviskom. Na stavbu boli použité tehla, plastové okná a dvere, strešná krytina šindel + onduline + plechová krytina. Na pozemku sa nachádza tiež altán s pecou na grilovanie. Ohrev vody je zabezpečený elektrinou, kúrenie drevom. Jeden z apartmánov momentálne slúži na účely spoločnej kuchyne. Svojim dômyselne premysleným technicko-stavebným prevedením vrámci, ktorého je v strede komplexu šachta s inštaláciami, je možné kedykoľvek napr. pridať do izieb minikuchynky.
Obec Podhájska je mimoriadne známa a obľúbená turistická destinácia vďaka Thermalparku s vodou s liečivými účinkami. Od BA je vzdialená 132 km, od BB 120 km, od NR 39 km, od KE 357, od ZA 233, od TN 162 km.

Vaše hodnotenie ponuky

Kontaktujte

Lenka Škulová

Lenka Škulová

0908164.. zobraziť 0908164794

Lenka Škulová

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Lenka Škulová

Slovenskej armády 1801/39, Zlaté Moravce 953 01

0908.. zobraziť 0908164794 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Plynnie
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-7 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny