Veľkometrážny 4-izbový byt s loggiou a balkónom v Malinove: Ideálny do

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
122 m²
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

5076x zobrazená v zozname / 296x zobrazená detailne / 8x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 4 izbový byt



Hľadáte dokonalý domov, ktorý vám poskytne harmonickú rovnováhu medzi mestským životom a pokojom? Naša exkluzívna ponuka vám prináša to najlepšie z oboch. Predávame nádherný 4-izbový byt v Malinove, blízko pulzujúcej energie Bratislavy.

Samotný byt ma rozlohu 114,7m2 + loggia 4,4m2 + balkón 2,8m2 (spolu 121,9m2). Byt sa nachádza na optimálnom prvom poschodí, maximálne presvetlený s orientáciou Východ, Juh a Západ.

Dispozične je veľmi prakticky riešený v podobe vstupnej predsiene z ktorej je vstup do veľkej kúpeľne a samostatnej toalety. Prechodom z predsiene sa dostaneme do priestrannej otvorenej dennej časti bytu v podobe obývacej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou. Z dennej časti je vstup do jednotlivých izieb. Všetky izby sú vybavené vstavanými skriňami s bohatým úložným priestorom. Zo spálne je výstup na zasklenú lodžiu. Balkón je prístupný z obývacej izby.

Kúpeľňa je ideálne rozložená, nový majiteľ určite ocení, že sa v nej nachádza vaňa aj sprchovací kút. Veľmi prakticky je vyčlenený priestor pre pračku a sušičku. Samozrejmosťou sú dve umývadlá a dostatok úložného priestoru.Výhodou je oddelená toaleta.

Nevšedné vlastnosti tohto bytu:



-Nadštandardná rozloha: 114,7m2 + loggia 4,4m2 + balkón 2,8m2.

-Orientácia: Východ, Juh, Západ - slnečný a presvetlený po celý deň.

-Klimatizácia Daikin pre optimálny komfort počas celého roka.

-Vlastný plynový kotol BUDERUS pre úsporné vykurovanie.

-Veľmi nízke prevádzkové náklady.

-Bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere SHERLOCK pre vašu bezpečnosť.

-Kuchynská linka s integrovanými spotrebičmi a komfortnou pracovnou plochou.

-Všetky okná vybavené vonkajšími roletami a sieťkami proti hmyzu.

-Bezstarostné parkovanie s možnosťou odkúpenia samostatnej garáže s úložným priestorom v rámci bytového domu.

-Bezproblémové napojenie na obchvat.

-Možnosť prestavby na 5 izbový byt.

Byt je bez akýchkoľvek tiarch s možnosťou rýchleho nasťahovania.

Bytový dom je z roku 2009, trojposchodový, tehlovej konštrukcie. Je zateplený s nízkym počtom bytových jednotiek. Vybavený je kamerovým systémom, k dispozícii je tiež spoločná kočikáreň. Celkovo je bytový dom v dobrej kondícii bez známok opotrebenia.

Malinovo, pokojná obec s nádychom prírody a pohody, je skutočným skvostom na Slovensku. Obklopená zelenými lúkami a lesmi, táto malebná lokalita ponúka ideálne prostredie pre tých, ktorí túžia po spojení s prírodou a zároveň chcú mať rýchly prístup do blízkeho mesta. V Malinove je veľmi dobrá občianska vybavenosť, základná škola (1-9 ročník), materská škola, obchody, reštaurácie, kaviarne a pekárne.

Hodnotenie makléra: Veľmi výhodná alternatíva rodinného bývania za dostupnú cenu! Priestrannosť, veľkosť úložného pristoru a optimálne umiestnenie. To je vaša šanca na vytvorenie dokonalého domova, ktorý vám poskytne pokoj a luxus, ktorý si zaslúžite.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118928



Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha122 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno