Zrekonštruujte si byt podľa Vašich predstáv. Sklabinská ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
Ulica.: Sklabinská
27 m²
4
2
1
pôvodný
nie
nie
predaj - Garsónka
57.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

4825x zobrazená v zozname / 367x zobrazená detailne / 6x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj väčšiu garsónku v pôvodnom stave, so zasklenou loggiou a pivnicou v širšom centre Martina (Ľadoveň ). Byt má celkovú rozlohu vrátane pivnice a loggie 29m2, nachádza sa na 2.posch./4.p., bez výťahu.
Z chodby (2,5m2) je vstup do kúpeľne (3,5m2) a do izby (15m2). Z izby vojdete do kuchynského výklenku (2m2)
Loggia (4m2) je zasklená, s dostatkom miesta na menšie stolovanie. V izbe sú pekné, zachovalé parkety. V ostatnej časti bytu je linoleum. V izbe je vstavaná skriňa – roll-door. Na chodbe je menšia vstavaná pôvodná skriňa.
Keďže je byt v pôvodnom stave, je potrebné doinštalovať kuch. linku a kompletne urobiť novú kúpeľňu. Náklady na rekonštrukciu odhadujeme na cca. 10.000,- Eur. Ako inšpiráciu si môžete pozrieť našu vizualizáciu vo fotkách.

Bytový dom je zrekonštruovaný, zateplený. Výhodou sú väčšie spoločné priestory, kde je možné umiestniť aj bicykel alebo kočík. K bytu prináleží aj pivnica. Celkové mesačné náklady sú cca. 120,- Eur, vrátane elektriny.
Sklabinská ul. sa nachádza v širšom centre Martina. V centre mesta ste pešo za 10 min. Pred bytovým domom je parkovisko.

Celková plocha s loggiou : 27m2 + pivnica 2m2


Cena: 57.900,- Eur

Ak si chcete prerobiť byt podľa Vašich predstáv alebo hľadáte byt na investíciu, máme pre Vás ponuku. Viac informácií a fotky zašleme na vyžiadanie.

Pre bližšie informácie nám napíšte mail na alebo reagujte cez portál na tento inzerát. Využite komplexné služby v oblasti realít! Bližšie informácie nájdete aj na našej webovej stránke kluc.sk.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha29 m²
Úžitková plocha27 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vývoj ceny