3-IZB BYT 68m2 komplet rekonštrukcia | Rovniankova PETRŽALKA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Rovniankova 4
68 m²
12
4
3
po rekonštrukcii
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
219.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3886x zobrazená v zozname / 326x zobrazená detailne / 0x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka exkluzívne na predaj krásny 3-izbový byt na Rovniankovej ulici v Petržalke.

Tento svetlý a priestranný byt s rozlohou 68 m2 prešiel kompletnou rekonštrukciou (2018) a je ideálnou voľbou pre mladú rodinu či pár, bez nutnosti ďalších zásahov.

Byt sa nachádza na 4. podlaží, je krásne presvetlený a ponúka dostatok miesta pre pohodlný život. Veľká obývačka je príjemným priestorom pre trávenie spoločných chvíľ, zatiaľ čo menšia útulná izba môže slúžiť ako detské kráľovstvo či domáca pracovňa. Do druhej izby sa vďaka jej veľkosti zmestí aj veľká manželská posteľ so vstavanou skriňou. Samostatná kuchyňa je vybavená novými spotrebičmi a ponúka dostatok úložného priestoru. Jedna z chodieb je využívaná ako jedáleň, do ktorej sa ku stolu dokáže pohodlne usadiť celá rodina. V kúpeľni sa nachádza vaňa a umývadlo, toaleta je samostatná. Byt sa predáva kompletne zariadený, takže sa nemusíte o nič starať, stačí si priniesť svoje osobné veci a užívať si nový domov.


LOKALITA


Rovniankova ulica sa nachádza v tichej a zelenej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, ihriská, obchody a zastávky MHD.




Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes.



Zodpovedný maklér:


Kristína Pavlík | RADO Reality Group




Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.



RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Poschodie4
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové