Cyprus QUERENCIA Residences&Spa Resort

Štát.: Cyprus
Mesto.: Famagusta
Lokalita.: Iskele
28
áno - 1 auto
verejný vodovod
230V
áno
áno
áno
centrálna
predaj - Výstavba bytov - Novostavba
od 411.800,- €
Ponúknite vlastnú cenu

298046x zobrazená v zozname / 3618x zobrazená detailne / 99x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE predstavuje exkluzívne apartmány v unikátnom komplexe QUERENCIA Residences&Spa Resort blízko najkrajšej pláže východného pobrežia Severného Cypru, v oblasti Iskele - Famagusta.

Vaše hodnotenie ponuky

Zoznam nehnuteľností v projekte

Ponuka bytov

Číslo Počet izieb Obytná plocha Podlažie Balkón/Lódžia Terasa Celková plocha Cena Stav
-48 4 144.04 m² 25 áno nie 162.75 m² 424,560.00 € voľný
-48 3 139.65 m² 22 áno nie 178.42 m² 411,800.00 € voľný

QUERENCIA Residences&Spa Resort na východnom pobreží Severného Cypru v regióne Iskele - Famagusta je veľkolepý projekt. Spája v sebe neopakovateľnú atmosféru luxusu, nadčasový dizajn, dychberúce výhľady na Stredozemné more, športové, relaxačné a oddychové zóny, ktoré uspokoja aj najnáročnejších klientov, sieť špičkových reštaurácií, barov, obchodov ako aj príjemné zeleňou obklopené časti pre deti plné ihrísk. Jedinečná poloha projektu blízko pri mori a najkrajšej pláže východného pobrežia Long Beach ponúka vzhľadom na nadštandardnú vybavenosť celého komplexu dokonalé skĺbenie investície pre vlastný oddych a relax ako aj následný prenájom.

Pozostáva zo 4 blokov (A,B,C,D), z ktorých Blok A bude zároveň slúžiť ako hotel. Komplex budov zahŕňa 686 apartmánov, v prevedení apartmánové štúdiá, 2 spálňové, 3 spálňová, 4 spálňové, 5 spálňové apartmány a 6 spálňové penthausy s vlastným bazénom na terase.Výstavba bola zahájená v závere roka 2022 a jej dokončenie prebehne v troch etapách. Pre Blok A (hotel) je predpokladaná kolaudácia v máji 2025, pre Blok B v auguste 2025 a BLOKY C a D v auguste 2026. Výstavba je realizovaná stavebnou spoločnosťou Dövec Construction LTD, ktorá bola založená v roku 1989 a je bezkonkurenčne najprestížnejšia stavebná spoločnosť východného pobrežia Severného Cypru. Špecializuje na výstavbu výškových hotelových komplexov.

Komplex QUERENCIA je vzdialený iba 400 metrov od najkrajšej pláže východného pobrežia Long Beach. Priestranná pláž v dĺžke niekoľkých kilometrov je typická svojim bielym pieskom, pozvolným vstupom do mora, nádhernou promenádou lemovanou palmami, množstvom výnimočných reštaurácií a barov ako aj oddychových zón a ihrísk pre deti. Aktuálne prebieha v blízkosti projektu výstavba najväčšieho kasína na ostrove.

VYBAVENOSŤ projektu:
Súčasťou komplexu QUERENCIA sú 2 veľké vonkajšie bazény, aquapark, hotelový bazén v Bloku A na 10.poschodí, spa a wellness centrum, oddychové zóny pre jógu a pilates, basketbalové ihrisko, tenisový kurt, mini golf, squashové kurty, trasy pre bežcov, cyklistov, exkluzívne reštaurácie s talianskou, čínskou aj medzinárodnou kuchyňou, Steak House reštaurácia, Lobby bar, Shisha bar, cigarový bar, cukráreň a pekáreň. V prípade potreby riešenia pracovných povinností je klientom k dispozícií viacero konferenčných miestnosti, priestory vybavené počítačmi, tlačiarňami a inými multifunkčnými zariadeniami. Pre chvíle oddychu a zábavy poslúžia aj Playstation herňa, Karaoke bar, kino, detský kútik alebo vonkajší amfiteáter. Celý komplex je 24/7 strážený bezpečnostnou službou. V areáli sa budú nachádzať aj rôzne typy obchodov, supermarket, kaderníctvo, lekáreň, detský klub, požičovňa bicyklov a zmenáreň. Počas dňa je klientom bezplatne poskytnutý Shuttle Bus servis, ktorý môžu využiť pri preprave z komplexu priamo na pláž.

PREČO SA ROZHODNÚŤ PRE KÚPU apartmánu v projekte QUERENCIA Residences&Spa Resort?
Jedinečná poloha projektu blízko mora a najkrajšej pláže východného pobrežia Long Beach ponúka vzhľadom na exkluzívnu vybavenosť celého komplexu dokonalé skĺbenie investície pre vlastný oddych a relax ako aj následný prenájom.

Lokalita Long Beach je najexkluzívnejšou časťou východného pobrežia Severného Cypru. Priestranná pláž v dĺžke niekoľkých kilometrov je typická svojim bielym pieskom, pozvolným vstupom do mora, nádhernou promenádou lemovanou palmami, množstvom výnimočných reštaurácií a barov, cyklotrás ako aj oddychových zón a ihrísk pre deti. Na svoje si prídu aj milovníci histórie návštevou len 15 km vzdialeného mesta Famagusta. Pozdĺž celej pláže sú taktiež možnosti využitia rôznych vodných športov, výletov loďami a potápania.

Komplex je vzdialený:
50 km od letiska ERCAN, 70 km od letiska LARNACA, 45 km od polostrova KARPAS, 60 km od mesta NIKÓZIA, 50 km od mesta KYRENIA a len 15 km od mesta FAMAGUSTA.

Apartmány sa predávajú vo vysokokvalitnom vyhotovení (obklady, podlaha, dlažby, sanita, kuchynská linka, vnútorné dvere,nábytok), ktoré si klient má možnosť vybrať z niekoľkých typov balíkov.

- Konštrukčný systém stavby tvorí kombinovaný železobetónový stĺpovo – stenový systém
- Monolitické železobetónové medziapartmánové priečky prechádzajú na vyšších podlažiach na murované v kombinácií so sadkrokartónom. Všetky štandardy pre zvukovú a tepelnú izoláciu sú dodržané.
- Vnútorné sadrové omietky stien a stropov.
- Hliníkové okná a dvere s dvojitým izolačným termosklom.
- Keramická podlaha.
- Plne vybavená kúpeľňa s keramickým obkladom, so sprchovým kútom, umývadlom, skrinkou, geberitom, zrkadlom a podlahovým kúrením ( podľa výberu z typu balíka )
- Kuchynská linka, pracovná doska, nerezový drez, spotrebiče (podľa výberu z typu balíka)
- Ostatný nábytok (podľa výberu z typu balíka)
- Centrálna klimatizácia
- Elektrické zásuvky s USB portom
- Merače vlhkosti
Celý komplex vzhľadom na svoj výnimočný charakter plne spĺňa všetky najvyššie štandardy na bezpečnosť, použité technológie a materiály.

35 % z celkovej ceny pri podpise zmluvy, 35 % v dohodnutých splátkach do kolaudácie a zvyšných 30 % v dohodnutých splátkach bezúročne počas obdobia 1 rok od kolaudácie. Splátky je možné realizovať mesačne, kvartálne alebo maximálne v 4 mesačných periódach.

Záloha 5000 EUR je pre rezervovanie vybraného apartmánu po dobu 1 mesiac, počas ktorého je možná osobná obhliadka miesta projektu priamo na Cypre (strava a ubytovanie hradené cyperským developerom v sprievode realitného makléra RIVERS REAL ESTATE).

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Začiatok2022
Ukončenie2025
Počet686
Výmera74 - 499 m²
Aktuálny stav projektuvo výstavbe
Počet poschodí28
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Terasaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Bazénexteriérový
Klimatizáciacentrálna
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

RIVERS REAL ESTATE
Mudroňova 6, Bratislava 81101

Realitná kancelária je overeným členom ZRKS

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska
+421914.. zobraziť +421 914 11 22 44
backOFFICE.Sk