Cyprus QUERENCIA Residences&Spa Resort

Štát.: Cyprus
Mesto.: Famagusta
Lokalita.: Iskele
28
áno - 1 auto
verejný vodovod
230V
áno
áno
áno
centrálna
predaj - Výstavba bytov - Novostavba
od 411.800,- €
Ponúknite vlastnú cenu

284108x zobrazená v zozname / 3456x zobrazená detailne / 211x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE predstavuje exkluzívne apartmány v unikátnom komplexe QUERENCIA Residences&Spa Resort blízko najkrajšej pláže východného pobrežia Severného Cypru, v oblasti Iskele - Famagusta.

Vaše hodnotenie ponuky

Zoznam nehnuteľností v projekte

Ponuka bytov

Číslo Počet izieb Obytná plocha Podlažie Balkón/Lódžia Terasa Celková plocha Cena Stav
-48 4 144.04 m² 25 áno nie 162.75 m² 424,560.00 € voľný
-48 3 139.65 m² 22 áno nie 178.42 m² 411,800.00 € voľný

QUERENCIA Residences&Spa Resort na východnom pobreží Severného Cypru v regióne Iskele - Famagusta je veľkolepý projekt. Spája v sebe neopakovateľnú atmosféru luxusu, nadčasový dizajn, dychberúce výhľady na Stredozemné more, športové, relaxačné a oddychové zóny, ktoré uspokoja aj najnáročnejších klientov, sieť špičkových reštaurácií, barov, obchodov ako aj príjemné zeleňou obklopené časti pre deti plné ihrísk. Jedinečná poloha projektu blízko pri mori a najkrajšej pláže východného pobrežia Long Beach ponúka vzhľadom na nadštandardnú vybavenosť celého komplexu dokonalé skĺbenie investície pre vlastný oddych a relax ako aj následný prenájom.

Pozostáva zo 4 blokov (A,B,C,D), z ktorých Blok A bude zároveň slúžiť ako hotel. Komplex budov zahŕňa 686 apartmánov, v prevedení apartmánové štúdiá, 2 spálňové, 3 spálňová, 4 spálňové, 5 spálňové apartmány a 6 spálňové penthausy s vlastným bazénom na terase.Výstavba bola zahájená v závere roka 2022 a jej dokončenie prebehne v troch etapách. Pre Blok A (hotel) je predpokladaná kolaudácia v máji 2025, pre Blok B v auguste 2025 a BLOKY C a D v auguste 2026. Výstavba je realizovaná stavebnou spoločnosťou Dövec Construction LTD, ktorá bola založená v roku 1989 a je bezkonkurenčne najprestížnejšia stavebná spoločnosť východného pobrežia Severného Cypru. Špecializuje na výstavbu výškových hotelových komplexov.

Komplex QUERENCIA je vzdialený iba 400 metrov od najkrajšej pláže východného pobrežia Long Beach. Priestranná pláž v dĺžke niekoľkých kilometrov je typická svojim bielym pieskom, pozvolným vstupom do mora, nádhernou promenádou lemovanou palmami, množstvom výnimočných reštaurácií a barov ako aj oddychových zón a ihrísk pre deti. Aktuálne prebieha v blízkosti projektu výstavba najväčšieho kasína na ostrove.

VYBAVENOSŤ projektu:
Súčasťou komplexu QUERENCIA sú 2 veľké vonkajšie bazény, aquapark, hotelový bazén v Bloku A na 10.poschodí, spa a wellness centrum, oddychové zóny pre jógu a pilates, basketbalové ihrisko, tenisový kurt, mini golf, squashové kurty, trasy pre bežcov, cyklistov, exkluzívne reštaurácie s talianskou, čínskou aj medzinárodnou kuchyňou, Steak House reštaurácia, Lobby bar, Shisha bar, cigarový bar, cukráreň a pekáreň. V prípade potreby riešenia pracovných povinností je klientom k dispozícií viacero konferenčných miestnosti, priestory vybavené počítačmi, tlačiarňami a inými multifunkčnými zariadeniami. Pre chvíle oddychu a zábavy poslúžia aj Playstation herňa, Karaoke bar, kino, detský kútik alebo vonkajší amfiteáter. Celý komplex je 24/7 strážený bezpečnostnou službou. V areáli sa budú nachádzať aj rôzne typy obchodov, supermarket, kaderníctvo, lekáreň, detský klub, požičovňa bicyklov a zmenáreň. Počas dňa je klientom bezplatne poskytnutý Shuttle Bus servis, ktorý môžu využiť pri preprave z komplexu priamo na pláž.

PREČO SA ROZHODNÚŤ PRE KÚPU apartmánu v projekte QUERENCIA Residences&Spa Resort?
Jedinečná poloha projektu blízko mora a najkrajšej pláže východného pobrežia Long Beach ponúka vzhľadom na exkluzívnu vybavenosť celého komplexu dokonalé skĺbenie investície pre vlastný oddych a relax ako aj následný prenájom.

Lokalita Long Beach je najexkluzívnejšou časťou východného pobrežia Severného Cypru. Priestranná pláž v dĺžke niekoľkých kilometrov je typická svojim bielym pieskom, pozvolným vstupom do mora, nádhernou promenádou lemovanou palmami, množstvom výnimočných reštaurácií a barov, cyklotrás ako aj oddychových zón a ihrísk pre deti. Na svoje si prídu aj milovníci histórie návštevou len 15 km vzdialeného mesta Famagusta. Pozdĺž celej pláže sú taktiež možnosti využitia rôznych vodných športov, výletov loďami a potápania.

Komplex je vzdialený:
50 km od letiska ERCAN, 70 km od letiska LARNACA, 45 km od polostrova KARPAS, 60 km od mesta NIKÓZIA, 50 km od mesta KYRENIA a len 15 km od mesta FAMAGUSTA.

Apartmány sa predávajú vo vysokokvalitnom vyhotovení (obklady, podlaha, dlažby, sanita, kuchynská linka, vnútorné dvere,nábytok), ktoré si klient má možnosť vybrať z niekoľkých typov balíkov.

- Konštrukčný systém stavby tvorí kombinovaný železobetónový stĺpovo – stenový systém
- Monolitické železobetónové medziapartmánové priečky prechádzajú na vyšších podlažiach na murované v kombinácií so sadkrokartónom. Všetky štandardy pre zvukovú a tepelnú izoláciu sú dodržané.
- Vnútorné sadrové omietky stien a stropov.
- Hliníkové okná a dvere s dvojitým izolačným termosklom.
- Keramická podlaha.
- Plne vybavená kúpeľňa s keramickým obkladom, so sprchovým kútom, umývadlom, skrinkou, geberitom, zrkadlom a podlahovým kúrením ( podľa výberu z typu balíka )
- Kuchynská linka, pracovná doska, nerezový drez, spotrebiče (podľa výberu z typu balíka)
- Ostatný nábytok (podľa výberu z typu balíka)
- Centrálna klimatizácia
- Elektrické zásuvky s USB portom
- Merače vlhkosti
Celý komplex vzhľadom na svoj výnimočný charakter plne spĺňa všetky najvyššie štandardy na bezpečnosť, použité technológie a materiály.

35 % z celkovej ceny pri podpise zmluvy, 35 % v dohodnutých splátkach do kolaudácie a zvyšných 30 % v dohodnutých splátkach bezúročne počas obdobia 1 rok od kolaudácie. Splátky je možné realizovať mesačne, kvartálne alebo maximálne v 4 mesačných periódach.

Záloha 5000 EUR je pre rezervovanie vybraného apartmánu po dobu 1 mesiac, počas ktorého je možná osobná obhliadka miesta projektu priamo na Cypre (strava a ubytovanie hradené cyperským developerom v sprievode realitného makléra RIVERS REAL ESTATE).

Podrobné informácie

Začiatok2022
Ukončenie2025
Počet686
Výmera74 - 499 m²
Aktuálny stav projektuvo výstavbe
Počet poschodí28
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Terasaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Bazénexteriérový
Klimatizáciacentrálna
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--47 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

RIVERS REAL ESTATE
Mudroňova 6, Bratislava 81101

Realitná kancelária je overeným členom ZRKS

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska
+421914.. zobraziť +421 914 11 22 44
backOFFICE.Sk