Exkluzívne na predaj zrekonštruovaný 3-izbový byt, Lánska

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
Ulica.: Lánska
66 m²
12
11
3
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
134.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3450x zobrazená v zozname / 273x zobrazená detailne / 1x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj zrekonštruovaný 3-izbový byt ktorý sa nachádza takmer v centre mesta Považská Bystrica, ulica Lánska pri Kauflande. Byt sa nachádza v zrekonštruovanom panelovom bytovom dome na 11 poschodí s dvoma priestrannými výťahmi. Juhovýchodná orientácia bytu zaručuje dostatok slnka v doobedných hodinách a zároveň neprehrievanie bytu v letnom období.
Byt prešiel veľmi peknou a vkusnou rekonštrukciou. Pri rekonštrukcii boli vymenené plastové okná, murované bytové jadro, nové stierky, podlahy, interiérové dvere aj s obložkami, bezpečnostné vchodové dvere, nová kuchynská linka robená na mieru so vstavanými spotrebičmi ( vstavaná umývačka riadu, mikrovlnka, teplovzdušná rúra, plynová varná doska )...
Byt dispozične pozostáva so vstupnej chodby so vstavanou skriňou a samostatným šatníkom, kúpelne, toalety, kuchyne s priestrannou špajzou a lodžiou, obývačky a dvoch izieb. Ku bytu prislúcha pivnica.
Byt sa predáva čiastočne zariadený. Okrem vstavaného nábytku sa pri záujme byt predáva aj s kompletným zariadením spálne, ktoré bolo robené na mieru.
Umiestnenie bytu zaručuje novému majiteľovi krásne výhľady a dostatok súkromia - žiaden priamy sused. Bytový dom je zateplený, strecha a lodžie sú tiež po rekonštrukcii. V blízkosti bytového domu sa nachádza dostatok parkovacích miest.

Bytový dom sa nachádza takmer v centre mesta, čo zaručuje novému majiteľovi všetko potrebné na dosah. V tesnej blízkosti sa nachádza škola, škôlka, nemocnica, Kaufland, kúpalisko, obchody, reštaurácie a dostatok zelene na prechádzky s deťmi a domácimi miláčikmi.

V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke.

V prípade záujmu kontaktujte: Štefan Lizoň t. č.: , mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha66 m²
Poschodie11
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná