Ideálny investičný byt s výbornou dostupnosťou a krásnym výhľadom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Lenardova
70 m²
12
7
3
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
189.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8732x zobrazená v zozname / 374x zobrazená detailne / 1x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj 4 - izbový byt v Bratislave Petržalke, v ideálnej lokalite Dvory, hneď za mostom SNP. Byt sa nachádza na 7/12 poschodí v bytovom dome s 2 výťahmi. V byte boli rekonštruované plastové okná, komplet stierky, murované jadro, v púpeľni je sprchový kút, WC je samostatné. Rekonštruované boli aj stúpačky, spoločné priestory, vchodová brána, výťahy sú moderné. Byt pôvodne trojizbový, je dispozične riešený s troma samostatnými spálňami, pričom obývacia miestnosť bola vytvorená v hale, kde je aj inštalácia na TV, čím byt získal 3 samostané izby, spálňe. Kuchyňa je samotatná s výstupom na zasklenú loggiu. Byt sa predava zariadený spolu so všetkými spotrebičmi - TV, DVD, práčka, mikrovlnka, chaldnicka, fritéza, rychlovarná konvica, vysávač, sušiak, žehlička, skrine stoly, vybavenie kuchyne, gauč, postele, internet - opticky kabel.

Byt je ideálny ako investícia na prenájom, bez ďalších nutných investícií. Je v dobrom, veľmi slušne udržiavanom, zachovalom stave. Lokalita je vynikajúci dopravný uzol medzi Rakúskom a Maďarskom, v pešej blízkosti na železničnú stanicu v Petržalke, taktiež do centra mesta, dobré napojenie MHD, blízkosť Pečnianskeho lesa, prechádzok pri Dunaji, rôzne cyklotrasy, v pešej dostupnosti aj známe a obľúbené letné kúpalisko Matador, bezprostredná blízkosť Petržalského korza a kompletná občianska vybavenosť. Ideálny aj pre rodinu za veľmi dobrú cenu, vzhľadom ku všetkým benefitom čo poskytuje.

K cene bude prirátaná provízia 3.000,-€ za sprostredkovanie predaja, v cene provízie zabezpečíme:
- preverenie právneho stavu, vecných bremien a tiarch
- uhradíme poplatok za overenie kúpnych zmlúv u notára
- uradíme poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 100€
- právny servis zabezpečujeme prostredníctvom advokátskej kancelárie

Štandart služieb Prophet Real. Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte 0904.524.043 aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodie7
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniezariadený
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciazápadná