Kamenný dom s 4ha pozemkom v obci Hrušov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Veľký Krtíš
Lokalita.: Veľký Krtíš
40347 m²
40347 m²
predaj - Rekreačné pozemky
180.000,- €
4,46 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1977x zobrazená v zozname / 258x zobrazená detailne / 1x zobrazená detailne tento mesiac

Prekrásne slnečné pozemky na samote s kamenným domčekom, kde je k dispozícii aj obecná voda, studňa a elektrika. Pod pozemkom je les, ktorý tvorí súčasť predaja a nad pozemkom, cez cestu je veľký rovinatý pozemok, ktorý končí tiež vlastným lesom. Lesy sú nevyťažené.
Obec Hrušov je svojou polohou a kultúrnym dedičstvom, celoslovensky vyhľadávanou obcou. Má viacero osád, ktoré ležia v širokom okolí. Laznícke usadlosti, na centrum obce napojené miestnymi cestami, sa však čoraz viac využívajú už len na rekreáciu. V jej okolí sa nachádzajú 3 turistické chodníky a cykloturistické trasy. Z hľadiska turistického ruchu sú už v súčasnosti využívané Hrušovské rybníky, kde je možné uskutočňovať oddychovú rekreáciu, ale aj aktívny oddych vo forme rybolovu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku40347 m²
Úžitková plocha40347 m²
Statusaktívne