Na predaj 2 izbový byt Martin Jahodníky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
Ulica.: Stavbárska
predaj - 2-izbový byt
133.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2671x zobrazená v zozname / 321x zobrazená detailne / 0x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj veľký 2 izbový byt v Martine, časť Jahodníky, ktorá patrí medzi vyhľadávané lokality z dôvodu výbornej dostupnosti do centra mesta a do Fakultnej nemocnice.
Ďalšou devízou ponúkaného bytu je stavba bytového domu z tehly. Samotný byt prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane rozvodov elektroinštalácie, vody a odpadu. Byt pozostáva z kuchyne prepojenej s obývačkou, spálne, taktiež rekonštruovanej kúpeľne s WC, vstupnej chodby, veľkého balkónu a pivnice v suteréne bytového domu. Z obývačky aj kuchyne je vstup na veľký balkón, ktorý je orientovaný na západnú stranu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Statusaktívne