Nádherný zariad.3 izbový byt s balk na predaj v Kolárove -Brnenské nám

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Kolárovo
Ulica.: Brnenské námestie
66 m²
4
4
3
nie
úplne prerobený
nie
nie
predaj - 3-izbový byt
92.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9692x zobrazená v zozname / 575x zobrazená detailne / 4x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj NÁDHERNÝ kompletne prerobený 3 izbový byt v tehlovej bytovke v Kolárove pre náročného klienta. Byt bol prerobený na moderný a je perfektne udržovaný. Všade v byte sú vidno moderné prvky prerábky. Kuchyňa je spolu s obývacou izbou a s jedálenským stolom.

Z obývacej izby je výstup na balkón. Na balkón sa zmestí aj sedenie na voľné chvíle. Izba - spálňa - je stredne veľká so zabudovaným rohovým rolldorom a manželskou posteľou. Tretia izba je menšia avšak časť priestoru zaberá vstavaná skriňa rolllldor. Ďalšia vstavaná skriňa je na chodbe. Kuchyňa je moderná s množstvom odkladacích skriniek, elektr. varnou platňou, vstavanými spotrebičmi...

Kúpeľňa je moderná s väčším "sprchovacím kútom " ( oddelené sklom a na spodku so zberným odtokom), väčším umývadlom, rebríkovým radiátorom. . V kúpeľni zostáva moderná kúpeľňová skrinka. Do kúpeľne sa zmestí aj práčka. V obývacej izbe je aj klimatizácia, ktorá stačí pre celý byt.

Z domu je príjemný výhľad na mesto i na zeleň.



V byte sú dve izby nepriechodné. Celý byt pôsobí vkusne a je pripravený na nasťahovanie sa....

V byte sú vymenené stupačky - rozvody vody a kanalizácie, elektroinštalácia. Parkovanie okolo domu je bez problémov. V blízkosti je škola, škôlka, ihriská pre deti, obchod, centrum, banka ...

Byt sa predáva kompletne zariadený - bez práčky a drobností.

Zverejnená cena za byt zahrňuje aj cenu za kompletné zariadenie bytu, čo nie je zanedbateľná cena.
Hodnota zariadenia je 6 800 eur, v čom nie je započítaná cena za kuchynskú linku so spotrebičmi. Väčšina nábytku je vyrobená stolárom a na mieru. Všetko zariadenie je ako nové.

Hodnotenie makléra. Výborný byt na okamžité nasťahovanie sa. Byt je v osobnom vlastníctve a je ho možné kúpiť aj na hypotéku.

Viď kontakt na makléra Mikuláša Maczkó aktívneho v tejto lokalite.
_____________________________________

* Vlastníte nehnuteľnosť a chceli by ste ju predať či prenajať? Využite služby Reality KONTAKT, máme od r. 2007 máme viac ako 15 ročné skúsenosti a náš realitný ako aj právny systém oceníte. u nás vybavíte všetko v súvislosti s kúpou tejto nehnuteľnosti na 1 mieste.

** Viac info telefonicky alebo mailom.

*** Vydávame "na počkanie" potvrdenia na ohodnotenie nehnuteľnosti pre notára alebo na súdne konania.
**** Reality KONTAKT hľadá nehnuteľnosti pre našich klientov v mestách a obciach okolo Nových Zámkov, Komárna, Štúrova, Šurian, Nesvád, Kolárova.

Od 1.6.2023 sme na novej ADRESE v Nových Zámkoch. GOGOĹOVA 21, bezbariérové prízemie - oproti Sociálnej poisťovni, vedľa Prvej stavebnej sporiteľne.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha66 m²
Úžitková plocha66 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetlokálny poskytovateľ
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátC
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové