NOVÉ OBCHODNÉ PRIESTORY NA PRENÁJOM - STARÁ ĽUBOVŇA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Stará Ľubovňa
Lokalita.: Stará Ľubovňa
Ulica.: Jarmočná
230/400V
prenájom - Obchodné priestory - Novostavba
8,- €/m2/mes. +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

60830x zobrazená v zozname / 9946x zobrazená detailne / 3x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom nové priestory v Jarmočnom centre na ulici Jarmočnej (oproti bývalej Bile). Priestory sú vhodné na obchodné, výrobné ako aj administratívne využitie. Všetky priestory sú vybavené sociálnym zariadením a ihneď k dispozícii.

Ponúkané prevádzkové priestory:


PP č. 01 s úžitkovou plochou 100,46 m2
PP č. 02 s úžitkovou plochou 65,08 m2
PP č. 04 s úžitkovou plochou 69,11 m2 a PP č. 05 o výmere 188,65 m2 (propojené priestory vhodné ako prevádzka + sklad alebo kancelária).
Možnosť parkovania v areáli centra. V areáli sa nachádzajú obchodné prevádzky, kancelárie, kaviareň ako aj autoumyváreň. Pre bližšie info, kontaktujte RK.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Statusaktívne
El. napätie230/400V
Parkovanieáno
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno