PEKNÝ SVETLÝ 3 izbový byt s 2 záhradkami /68, 2 m2, Turany/

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Turany
68 m²
predaj - 3-izbový byt
83.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10322x zobrazená v zozname / 898x zobrazená detailne / 4x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj ZACHOVALÝ 3-izbový byt v pôvodnom stave, situovaný v meste Turany. Plocha bytu je 68,2 m2 a prislúcha mu pivnica o rozlohe 3,5 m2. Komfort bývania zvyšuje balkón s rozlohou cca 2 m2. K bytu je možné využívať 2 záhradky na pestovanie zeleniny či oddych.
Byt sa nachádza na 2. poschodí z 3 bez výťahu. Interiér bytu je síce v pôvodnom stave, ale je veľmi zachovalý a svetlý. V celom byte sú plastové okná a vymenené stupačky plus odpady.

BENEFITY BYTU


Výhodou tohto bytu je jeho potenciál a možnosť upraviť ho podľa osobných preferencií a štýlu. Dispozícia bytu umožňuje zväčšenie kuchyne o kumbál a špajzu. Náklady na bývanie sú spolu vo výške 250EUR a kúrenie je zabezpečené vlastným plynovým kotlom pre celý bytový dom.
DISPOZÍCIA
Bytová jednotka pozostáva z troch samostatných izieb, kuchyne, kúpeľne, oddeleného WC, špajze a kumbálu. Dispozícia bytu je vhodná pre rodiny, páry alebo jednotlivcov, ktorí ocenia možnosti prerobenia podľa vlastných predstáv a potrieb. Celý byt je orientovaný na východnú svetovú stranu, okrem spálne, ktorá je orientovaná na severnú stranu.
V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 

ID: 115568


Cena: 83 000.00€ 
Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha68 m²
Statusaktívne