Pozemok na predaj, 1212 m2, Podhájska - Svätuša, okr. Nové Zámky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Podhájska
Ulica.: Nová
1212 m²
predaj - Pozemky - bývanie
66.660,- €
55,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

81444x zobrazená v zozname / 23657x zobrazená detailne / 190x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte pozemok v Podhájskej vhodný na bývanie alebo podnikanie?
EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj pozemok v obci Podhájska, časť Svätuša. Veľkosť pozemku je 1212m2, šírka 17 x 71m. Pozemok je mierne svahovitý, čiastočne oplotený . IS - elektrická energia, plyn, obecná voda cca 50 m od hranice pozemku, v KN zabezpečené právo uloženia všetkých sietí cez susedný pozemok. V obci Podhájska je vyhľadávané kúpalisko s Wellness centrom Aquamarín, vzdialené od pozemku cca 1000m.
Ak hľadáte pre svoju rodinu pokojné prostredie pre výstavbu Vášho vysnívaného domu, alebo možno hľadáte investičný pozemok, táto ponuka v pokojnej časti obce mimo hlavnej cesty, v lokalite , kde začína výstavba nových RD, je zaujímavou voľbou.

Volajte tel. číslo alebo píšte na a dohodnite si obhliadku.

Všetky naše ponuky nájdete na flem.sk alebo na FB: FLEM, sro - predaj, kúpa, prenájom nehnuteľností.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1212 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénmierny svah

Vývoj ceny