Predaj, rekreačný pozemok Lutila, Lesná ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Lutila
2439 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Rekreačné pozemky
42.000,- €
17,22 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

19013x zobrazená v zozname / 2116x zobrazená detailne / 1x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pozemok na okraji obce Lutila. Pozemok je vhodný na výstavbu rekreačnej chaty, prípadne umiestnenie mobilného domčeka. Má rozlohu necelých 2500 m2, pozemok je v miernom svahu, rovinatý a nepravidelného päťuholníkového tvaru. Väčšia časť pozemku je zarastená trávou, z dvoch strán rastú listnaté a ihličnaté stromy. Okrajom pozemku preteká potôčik. Nachádza sa v blízkosti záhradkárskej osady. Po dohode je možnosť napojenia na elektrinu. Na pozemku je taktiež možnosť vybudovať studňu. Prístup na pozemok je po asfaltovej ceste a v posledných metroch po spevnenej komunikácii.

VÝHODY: Blízko obce a pritom na samote


LOKALITA: koniec Lesnej ulice s čistinkou a potôčikom pri lese

ID ponuky: ŽH-63509



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2439 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG